JAHA! NU BLIR JAG ARG.

Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Ja som sagt har det funkat att inte röka efter min laserbehandling även om man tänker i dom gamla vanliga banorna, att nu ska jag ta en cigg. Nej, just det. Jag har ju slutat. Sen i går kväll blev jag så jäkla upprörd och osams med min bror angående företaget...och då rökte jag så klart 2 stycken direkt....vilket medförde att nu rökte jag också en nyss här på morgonen. Är inte det minsta röksugen egentligen. Vad ska jag göra nu? Hjälp mej någon. Vet ju sen tidigare att har man väl börjat ta en kan det vara kört sen. Usch vad dåligt jag mår över detta. Jag är ju verkligen en människa som har lätt att trilla dit så att säga.
Tilläggas ska att jag har rätt att komma tillbaka och få en gratis behandling i detta priset jag gjorde, och det hade jag tänkt att utnyttja vilket det behövdes eller ej, men nu får jag kanske fundera på det ännu mer. Ska strax åka och jobba så jag får annat att tänka på men känner mej just nu skitdeppig och ledsen precis som hela dagen i går. Någon som känner igen sej? Blir förbannad på mej själv att jag är så lättpåverkad. Även om jag inte hade haft cigg tillgängligt i det läget så är jag övertygad om att jag hade åkt och köpt. Sådan är ju jag då tyvärr.....

Kommentarer

Vet du, köp en E-cigg UTAN

Vet du, köp en E-cigg UTAN nikotin, Jag har min med mig överallt, jag råkade ut gör en situation på jobb för 2 veckor sen som jag lätt hade gått ut och tagit en cigg för men istället gick jag ut tog några bloss på E-ciggen och märkligt nog så räckte det just då.. Och då är där inget nikotin i..
Vanan av att "Ta en cigg" i olika situationer är så
stark.. Men har man en strategi är det väl händer så håller man sig till den, Lycka till och kram!

Jag har faktiskt en sådan

Jag har faktiskt en sådan både med och utan nikotin, men jag är ju lite emot att ersätta skiten med annat så att säga....

Ja att ersätta nikotin med

Ja att ersätta nikotin med någon annan nikotin är ingen höjdare men för mig så hjälper den utan nikotin, jag ser rök komma ut.. Jag har gett den 3 veckor och hoppas på att mitt psyke inte behöver den mer.. men fy för Sören vad jobbigt det är emellanåt..

Nu måste du vakna till o

Nu måste du vakna till o sätta stopp. Du har kol. Du KAN inte röka. Inte en enda. Jag tycker du ska ta en behandling till så snart som möjligt o då måste du ha bestämt dig att du inte röker vad som än händer. Du kan inte bara säga "Sån är jag". Du måste sluta med det tänkesättet. Och e-cigg utan nikotin är inte bra men det är en miljon ggr bättre än vad du håller på med nu.

Ja det är ju inte så att jag

Ja det är ju inte så att jag INTE VILL sluta röka för det vill jag verkligen, och det går runt i mitt huvud angående detta dygnet runt. Jag menar/vill inte skylla på saker, men det är fasen inte enkelt, och särskilt inte när man har annan skit runt omkring sej som är oroligt, men tyvärr kommer aldrig rätta tillfället, och du har rätt. Jag MÅSTE verkligen sluta pga min KOL och det vill jag också.
Jag var hos min läkare i tisdags nu angående andra en del jobbiga saker, och han har nu skrivit ut Zyban till mej. Dom vet jag är bra eftersom jag provade dom i yngre ålder, men då var jag absolut inte motiverad vilket jag är nu, och jag SKA ta mej sjutton klara detta till vilket pris som helst.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se