Dålig hy och gråtmild

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Är väldigt blödig just nu, om det är PMS, trötthet eller rökstopp vet jag inte men har väldigt nära till tårar idag. Är inte på något sätt ledsen över något. Känns väldigt konstigt faktiskt. Nog om det, inget jag kan göra så mycket åt.

Dålig/sämre hy är ju desto tråkigare, inte för att jag gråter för det ;-)
Hoppas det är övergående.

Jag hoppas också att denna oerhörda tröttheten ska gå över, vet inte riktigt vad den beror på heller.
Jag vet visst inte så himla mycket men dagarna rullar på och jobb, träning och kost funkar bra. -2 kg på en vecka. Många promenader då jag har som mål att gå minst 10 000 steg om dagen, igår blev det det dubbla :-)

Heja mej för jag är jävligt bra, precis som alla ni andra där ute.

Kommentarer

Det är inte så att du ställer

Det är inte så att du ställer för många krav på dig själv? På en och samma gång? Att sluta röka, har jag märkt, gör fullständig kaos i kroppen. Ingenting fungerar som det ska.

Jag hejar på dig, för du är bra :-) Var rädd om dig också! Kram

Så duktig du är som tar tag i

Så duktig du är som tar tag i din vikt samtidigt! Jag har sagt till mig själv att efter 3 veckor så ska jag inte tillåta mig att äta det jag känner för! På lördag är det 3 veckor gör mig. Jag är också helt gråtmild idag.. Har min mens dock men jag vet att det är en blandning av det, saknaden av min kompis ciggen, sovit dåligt och att jag gått upp i vikt.. Den kombinationen är inte trevligt.. Så ja! Heja heja!! Fan vad vi är grymma som är rökfria!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se