Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Halloj.

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Jag tycker att det är skönt att kunna logga in och läsa och ibland skriva här. Så även fast ja har varit rökfri flera flera månader så känner iaf jag att jag använder denna sida som ett hjälpmedel. Ibland loggar ja in varje dag och ibland 1 gång i månaden.

Vi får hoppas att det kommer fortsätta gå bra för millis som lägger ner den här sidan,men det kommer det säkert att göra :)

Till er nya ickerökare vill ja ge mitt råd att endast ta en dag i taget! Så lätt att hjärnan tar över igen,för det mesta sitter där,handlar om att spela mot hjärnan,hah ni förstår säkert vad ja menar.

Kommentarer

Hej själv du. Precis som du

Hej själv du. Precis som du säger är det gott att kunna logga in och bara läsa och känna att man inte är ensam om det. Förstår på dig och andra som klarat uppehåll i mer än 100 dagar att det är lättare men aldrig helt riskfritt. En gång rökare med aktiva nikotinreceptorer = numera ickerökande rökare med sakta avtynande nikotinreceptorer. Synd aktivera dem igen när man nu klarat sig så här långt. Sant som du säger, det sitter mycket i skallen. Ha det gott! / Lucky-Lucy

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se