Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Ingen cigg

Igår rökte jag inte och snusade 4 prillor.
Humör nu: Ganska bra.

Ingen cigg igår. Sista måndag kl 9.20. Tänkte jag skulle trappa ner på snus. Funkar ganska bra. Snus är ju inte närheten vad en cigg innehåller. .visst det är inte bra. Men det är mycket som inte är bra eller vad tycker ni ??kramizar

Kommentarer

Du gör det toppenbra! Tänk på

Du gör det toppenbra! Tänk på att du har två beroenden att komma över. Skickar en lyckokram till dig!

Grattis! Du är verkligen på

Grattis! Du är verkligen på rätt väg! Jag har aldrig snusat men jag kan jämföra med nikotinsprayen som jag var otroligt beroende av. Snus är ju mer beroendeframkallande än cigaretter o jag vet inte var spray ligger på skalan men det var ett mkt starkt beroende som det är väldigt skönt att slippa!! Jag tycker absolut du ska ta tag i snuset. När tycker jag du bäst tar med en sluta röka coach eller sluta röka linjen. Det är skönt att slippa vara beroende. O självkänslan o plånboken växer. Det är svårt i början men efterhand blir det så mkt bättre. Kram!

En sak i taget tycker jag :-)

En sak i taget tycker jag :-) Du gör det jättebra som slutar med cigaretterna! Lycka till

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se