Dag 40

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Tänk att jag nått så långt! Måste tacka ROXY för sällskapet längs vägen även om jag inte riktigt kan hinna upp henne :) Huvudsaken jag vet att hon finns där framför mig.
Ser många fördelar nu: luktar gott, har bättre lukt- och smaksinne, sparar pengar och tid, får förhoppningsvis ett långt och friskt liv, slipper skämmas för beroendet m.m
Nackdelar än så länge är att jag dels gått upp i vikt, dels samlar vätska i kroppen. Men so what! Klarar jag att sluta röka måste det vara en baggis att gå ner några kilon när tiden är mogen. Det har inte högsta prioritet nu.
Sen tycker jag det är roligt och en bra sysselsättning, när suget lurar, att städa och få bra ordning hemma. Allt ska renas ;)
En sak jag sett när jag läser andras loggar är att vi alla är olika och tar olika vägar. För vissa går det som på räls medan andra måste ta snåriga vägar. Vi har olika medel för att nå vårt gemensamma mål och inget är bättre än nåt annat.
Ha en fin lördag! Kram :)

Kommentarer

Åh men tack kära du för

Åh men tack kära du för berömmet. Glad jag blir <3 Jag hoppas du vet att jag känner detsamma för dig (fast att du är snäppet bakom då). Det har varit ovärderligt att ha dig här. Roligt också att vi verkar följa varann i lite smått o gott som tandläkar o frisörbesök samtidigt, finputsning hemma etc. :) Önskar dig en fin kväll. Och grattis till 40 dagar. Så stolta vi kan vara!!

41 dagar!! BRA JOBBAT!

41 dagar!! BRA JOBBAT!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se