Firar 5 veckor idag :)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag firar jag 5 veckor helt nikotinfri! Tiden går ganska fort ändå. Har haft en underbar dag vid havet med min Gudddotter, hennes bror o min mamma. Vi har spelat minigolf o badat o mumsat i oss både det ena o det andra samt spelat in lite videos. Superlyckad dag alltså <3 Grejen är bara den att på väg hem blev jag riktigt röksugen bara sådär. Samma igår; var på bio o de rökte i ca 90 % av scenerna... Sen när jag kom ut o såg folk sitta i sommarkvällen på uteserveringarna o blossa.., Major röksug trots att jag har Champix. Jag har inte haft nåt direkt rök/nikotinsug på jättelänge. Varför nu kan man undra? Nu gäller det iaf att jag inte gör som tidigare o tänker att jag kan unna mig "bara" en cigg... Nej.

Kommentarer

Stora grattiskramen! Har nog

Stora grattiskramen! Har nog tänkt på dig idag och blev så glad då du skrivit :) Nu har vi kommit så långt så vi står emot suget då det kommer eller hur? Jag har också fått såna nu men de försvinner väldigt fort som tur är. Har dock läst andras inlägg där suget kan dyka upp länge efter rökstoppet och det är otvivelaktigt lite skrämmande! Tur jag får följa efter dig för det sporrar :)

Hej vännen! Tack för ditt

Hej vännen! Tack för ditt uppmuntrande svar :) Undrar om det är något särskilt just vid den här tiden som gör att båda får ökat sug? Jag ska stå emot den här gången! Det är jättemkt loggen som hindrar mig från att röka faktiskt. Och jag vill ju fortsätta att va ett bra stöd för dig som jag uppskattar så mkt :) Kramar Roxy

Grattis! Tänk på alla pengar

Grattis!
Tänk på alla pengar som skådisarna får för att göra smygreklam för cigaretter! Jag blir snarare förbannad nuförtiden för det är ett sätt för tobaksindustrin att normalisera nikotin och snärja unga människor. De vill att du ska bli sugen på en cigg.
Vet inte om det hjälper dig men för mig hjälpte det ibland att bli förbannad på beroendet och hur man blir lurad.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se