Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Börjar om igen

Igår rökte jag 6 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Sådärja, nu börjar jag om igen, med att kämpa mig rökfri
Tänk, tänk att jag klarat 2 år så bra (sista halvåret gick åt pipan)
Vid första rökstoppet den 12 januari 2014, hade jag varit rökare i 44 år :O
Nu skrev jag här att jag varit rökare i ½ år, i o med att jag fär börja om igen nu, i förra profilen hette jag gerdavilhelmina
Först hade jag tänkt sätta rökstopps datum till 6 augusti.... men då sa min sambo, varför? Är det inte lika att göra det på en gång?
Hur rätt har han inte.... varför göra pinan så lång, så nu är jag igång igen- idag röker jag bort mina 1 ½ gift pinnar, så det så -
Kram på er alla kämpare

Kommentarer

Men då önskar jag dig som

Men då önskar jag dig som nygammal medlem välkommen till loggen! Jag känner igen din signatur :) Förstår att det känns jättesurt att du trillade dit igen men det är nog tyvärr vanligt. Själv hoppas jag verkligen att jag nu fått in att jag aldrig mer ska röka en enda cigarett. Tills vidare har jag Champix som hjälp. Stort lycka till nu o håll oss uppdaterade! Kram

Så kan det gå men du är ju

Så kan det gå men du är ju strong och tar tag i det igen. En erfarenhet rikare. Önskar dig lycka till och hoppas få se dig här igen. Det går som lättare när man får skriva av sig :)

Hallo där, Gerdavilhelmina!

Hallo där, Gerdavilhelmina! Kul att se dig igen. Egentligen har jag ju loggpaus, men nu sitter jag vid Höga kusten, och här är allt tillåtet utom att röka - än så länge. Så jag slökollade på loggen om det hade hänt något och se där - nog har det hänt något. Men varför har du lagt dig till med en ny signatur? Det var väl bara att fortsätta. Det tänker jag göra, när jag om drygt en månad har kommit i mål - 1000 dagar som interökande rökare. Någon äkta interökare blir jag aldrig, men dagligrökare tänker jag inte heller bli, ALDRIG I LIVET! Efter en så lång avgiftningsperiod tänker jag bli periodare. Har tänkt ut ett fiffigt schema, så det kommer att fungera för mig, tror jag. Om inte, så är det ju bara att lägga in en längre avgiftningsperiod. Men nu är jag nyfiken - hur gick det till? Att du kände dig frestat att pröva på, det kan jag mycket väl förstå. Hade jag inte satt mig målet 1000 dagar, hade jag säkert provat på jag med. Men har du rökt dagligen igen den sista tiden, eller bara lite då och då. Berätta! Sommarhälsning från havet - Gesine.
@ Läste just din kommentar hos tant grön - imponerade att du har satt stop så snabbt. Nu blir det antagligen inte alls lika jobbigt att sluta helt igen - du har ju ett helt arsenal av tricks och knep att ta fram igen sedan 2014. Heja, heja, heja!

Jag har tagit ett återfall

Jag har tagit ett återfall till och har sedan dess skjutit upp och skjutit upp nästa stopp. Men nu sätter jag igång det. Det blir faktiskt bara jobbigare med tiden. kram hur går det för dig?

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se