Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Snart tre år som rökfri

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det händer att jag går in och tittar på räknaren på loggen.
Nu närmar sig treårsdagen ( 17 dagar kvar). Att jag,som rökt sedan barnsben, har varit rökfri i snart tre år är ett mindre mirakel. Inte en enda gång har jag trillat dit. Tanken är närmast absurd. Varför skulle jag överhuvudtaget tänka tanken liksom? Ja, ni hör. Det går. MEN. Jag hade aldrig klarat dessa tre år utan noggranna förberedelser. Helt avgörande var också min rökcoach och kuren med Champix. Ja, ja, lite motivation på det har ju hjälp till förstås. Mitt tips är att ni verkligen läser på om endorfiner och beroenden överlag. Motion är fantastiskt. Och kunskap om nikotin och beroenden hjälper också till på vägen.
LYCKA TILL och HEJA MIG

Kommentarer

Ja heja dig!!! Så duktig o

Ja heja dig!!! Så duktig o vad härligt det måste kännas! Stort grattis o bra att höra dina tips för succé! Själv har jag precis börjat med Champix pga återfall i rökandet men främst pga min nikotinspray som jag är så beroende av. Känns väldigt lovande!

Hurra så bra du är! Fortsätt

Hurra så bra du är! Fortsätt kämpa!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se