Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

140614 kl 21.32

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag är det 2 år sedan jag rökte sist! Ja tror det knappt själv, men så är det! Jag längtar ibland efter en cigg, den där stunden, med kaffe, cigg och tiden för sig själv, eller gemenskapen i gänget som röker. När detta sug kommer, så tänker jag på den vidriga första tiden, det var efter rökstoppet, stressen, suget, tankarna, svettningarna, tårarna, utbrotten osv....., aldrig någonsin vill jag gå igenom detta igen. Jag är övertygad om att börjar jag röka igen, så kommer jag till att dö med en cigg i munnen. Ingen tanke som gör mig upprymd precis. Jag är inte övertygad om att mitt rökstopp, kommer att hålla, men jag vill och hoppas, att jag inte faller ner i träsket igen. Ta hand om er! Trevlig sommar och håll ut!

Kommentarer

Den tanken ska jag bära med

Den tanken ska jag bära med mig: "När detta sug kommer, så tänker jag på den vidriga första tiden, det var efter rökstoppet, stressen, suget, tankarna, svettningarna, tårarna, utbrotten osv....., aldrig någonsin vill jag gå igenom detta igen." Så sant och det är nog en stark piska att tänka avskräckande på!

Grattis tusen gånger om! :-D

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se