Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

700 rökfria dagar! 23 månader och 16 121 icke rökta cigg!

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej på er! Var ett tag sedan jag skrev något. Läser dock det ni skriver varje vecka. Känner igen allt!! Ingen lätt del av livet att sluta röka, eller ta ett rökstopp. Jag slutade röka på grund av att jag blev så arg på mig själv och sa att du är så kass, som inte kan fimpa och då gjorde jag det fimpade alltså. Vilket slit det var i början, trodde jag skulle bli vansinnig. Fast det kanske jag är utan att märka det. Hur som helt så har det varit en jobbig resa och jag blir fortfarande väldigt röksugen, men det går fort över tack och lov. Jag har med mig de första 6-8 månaderna som var överjäkliga, varje gång jag blir röksugen så tänker jag på den tiden och då har jag inga problem att avstå. Jag tycker detta forum är toppen. Jag bodde i princip här inne varje dag och i timmar för att hitta stöd, och gott stöd fanns. Tack för det! Så en månad till så står det 2 år! Otroligt, men så underbart skönt! All styrka till er som kämpar! Ni är bäst och kommer att vara de som skriver till de som nyss fimpat på samma sätt som jag. Håll ut kämpa på ni klarar det! Lycka till!

Kommentarer

Hallo Nitro. Stort Grattis

Hallo Nitro. Stort Grattis till dina 702 dagar! Snart två år är så bra. I höst landar jag också där. Ja, det gäller att komma ihåg våndorna vi gått igenom. Visst svider det ibland men accepterar man läget, så funkar det tycker jag. Ha en fin sommar och fira nu ordentligt. Kram, Norna.

Tack så mycket! Gott att höra

Tack så mycket! Gott att höra att du flåsar mig i nacken. Underbart! Ha det gott i sommar själv.

Hepp! Grattis till 700+ !!

Hepp!

Grattis till 700+ !! :)

Mjo, den som säger att sluta röka (eller sluta med nikotin som det egentligen handlar om) är lätt....

Själv på väg mot 500 såg ja nyss, damn va tiden går!

Men precis som du skriver.. Kommer ihåg det första halvåret som det värsta i mitt liv, och det vill jag aldrig uppleva igen..

Mvh,

/PH

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se