Andra dygnet

Igår rökte jag 3 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Igår rökte jag ju tre på förmiddagen innan jag kraschade de kvarvarande. Idag finns inget att krascha för jag har inga cigaretter kvar. :-) Nu när jag vaknade var naturligtvis första tanken vanemässigt att jag skulle gå ut och röka. Det kändes skönt att konstatera att jag faktiskt inte skulle ut och röka. Det är ju färdigrökt för mig. Champix - hjälper till - en hel del. Det är första dagen med höjd dos.

Jag vaknade för en dryg timme sen, innan klockan 6. Så nu sitter jag ensam vaken och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Tar det lite lugnt så här direkt på morgonen - kikar på film på netflix. Ikväll ska vi och titta på kase.

Kommentarer

Nu har min räknare på

Nu har min räknare på telefonen passerat 1 dygn. Wohooo! Lite svårare idag direkt på morgonen, men sedan har det fungerat bra. Jag är lite trött och har svårt att avgöra om det är Champix-biverkning eller om det är vanligt trött av andra orsaker. Men känner mig ändå helt okej. Ikväll ska vi iväg på kase så att jag sovit en timme på fm gör nog inte så mycket.

Jag hoppas att allt rullar på för er alla! Valborgsmässofirande idag. <3

Haha!! Min man både gillar

Haha!! Min man både gillar och inte gillar läget. Jag fick ett ryck att rensa bland alla studiegrejor och sån't som spridit sig och satte igång honom att rensa en hel massa annat. :) Nu dammsuger gubben min. Lite rastlös på ett inte så otroligt jobbigt sätt men min man kanske inte riktigt håller med om att det inte blev jobbigt. :-)

Dagen närmar sig sitt slut

Dagen närmar sig sitt slut och jag har varit med maken, tre ungdomar och ... ja ... just ja ... mig själv ... på majkase. Det rök och bolmade ... så om jag nu hade varit röksugen hade jag tappat "suget" där och då!!! Röken från brasan for rakt mot mig.

Jag är snart framme på 1 1/2 dygn. Vilket innebär att jag i princip är halvvägs till 72 timmar. :-) PERFECT!!! En del av dessa timmar sover jag ju bort i natt. :-) Sköt om er alla som kämpar på olika sätt där ute. Och håll ut!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se