Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

100 dagar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Tänk när jag började skriva här, då kändes 100 dagar så ofantligt långt borta. Men nu är jag här!
Att sluta röka är bland det bästa jag gjort hittills i mitt liv! Nu känner jag att JAG ÄR FRI, jag har sluppit ur fällan! (Alla Carr-fans vet vad jag menar...)
Det går bra att flyga själv och allt känns verkligen stabilt. Jag vågar knappt säga det, men det verkar som att bergodalbanan tog ungefär tre månader men att den nu planat ut. Jag tror att jag skymtar stoppet när jag kan kliva ur! :)
Det som gjort att jag kommit hit är: champix, min älskling och DENNA LOGG! Hade kanske gått ändå, men vilket stöd det varit att kunna logga in och läsa och skriva. Jag är fortfarande här ganska ofta och läser hur det går för er och nu passar jag på att skicka GRATTIS till alla veteraner som jubilerat i veckan. Skickar PEPP och HEJA-rop till nya och "nygamla" som fightas för fullt med "det".
GRATTIS i förskott till Pluttan som firar 100 på onsdag, GRATTISKRAM till dig!
Vad BRA vi är allihopa!
KRAAAAM

Kommentarer

STOOOOORT GRATTIS! VÄL

STOOOOORT GRATTIS! VÄL KÄMPAT!
Själv låååångt efter men utan en lånad Allen Carr & Champix så hade detta envishuve till rökare inte kommit ett steg vidare ens vad goda vänner och välmenande sambo än hade sagt.
Njut av friheten och ditt nya jag.
Korg med grattisblomster./Lucky-Lucy

Stort grattis till dej Är

Stort grattis till dej
Är på god väg till hundra dagar jag med
Tycker det har gått väldigt fort
Kramis
RÖKA VILL VI INTE

Grattis! Jag ställer mig

Grattis!
Jag ställer mig också i kön av gratulanter till Dej.
Du är en superduktiga kämpare & nu har ni nått 100dagar som ICE RÖKARE & det är superbra jobbat.
Unnar Dig något riktigt speciellt idag det är Du väl värda.
Många PeppKramar från Tittan

Hej miablo och grattis till

Hej miablo och grattis till dina 100 dagar, är det redan så många?? Jag kommer ihåg när du kom med i gänget, och nästan samtidigt kom Pluttan72, och vips så har det gått 100 dagar.... Jättedukltigt kämpat och hälsa även till din sambo och gratulera. När sen bäbisen är producerad och kommer tycker jag nästan att ett mellannamn typ Pepp borde finnas med. Läste precis att Skatteverket (konstigt att det är dom som godkänner namn...) numera ska ha högre toleransnivå på namngivningen.....fniss
Njut av din 100 dagars dag och fira med något riktigt kul. Nu sätter vi fart mot 200.......Kram Laureen som säger att nääääääääääääääääää vi röker aldrig mer.

GRATTIS MIABLO!!! Jag blir

GRATTIS MIABLO!!! Jag blir bara rörd, vad du gör det bra! Ja visst är det för himla härligt när man är fri!! Jag är fri från champix jag med nu. Jag vill nu önska dig all lycka och här kommer en stor bukett med rosor till dig från mig stora kramar från Liselott

Oj vad det tickar på....

Oj vad det tickar på.... MEGA-GRATTIS till DIG. Visst känner man sig lite stolt va!?! Och det har gått bra. Visst har vi haft upp- och nedgångar, men det funkar och jag är så glad för oss. Nepp vi hade inte klarat det utan varandra här inne. Vilket stöd man får och glada tillrop.

Så njut och var så förbannat stolt över dig själv och gratta sambo när han "fyller"!
KramKram

ett stort varmt grattis till

ett stort varmt grattis till dej på 100-dagen har själv varit där för inte så länge sen,lycka till

Hallå där och ett stort

Hallå där och ett stort grattis! Hoppas jag kommer att vara lika duktig, så att jag också får skriva 100 dagar rökfri. Imorgon går jag in på fjärde veckan så jag har några dagar kvar :-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se