4 rökfria år nu !!!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Nu va det längesedan jag va här ,hade även glömt mitt lösenord ! Åren går och nu har jag varit rökfri i 4år .
De första åren va sluta röka loggen min livlina .Jag fick vänner här ,vi peppade varandra ,vi hade samma mål .Det va BARA rökfritt som gällde . Men det va inte BARA då ,det fanns så många nikotinspöken som ploppade upp första året .Men för mig fanns inget allternativ ,jag hade äntligen bestämt mig efter alla år som rökare. Även maken följer samma spår nu ,Han är inne på sitt andra år ,så stolt och glad är jag för det !! Vi rökte för ca 3000 kr i månaden tillsammans .Nu har vi köpt en husbil och reser upp pengarna istället :) Alla fördelar med att ha slutat röka är många ! Mitt tips till er alla som kämpar LÄS loggar peppa varandra ,vi är alla olika fast vi har samma mål ....RÖKFRITT ...Massor av kramar till er därute i etern och kämpa på / bonilla

Kommentarer

Grattis till fyra år

Grattis till fyra år :)
Fantastiskt vad tiden går och så härligt att även ni reser upp de pengar som man tidigare brände upp.

Stor kram.

Grattis Bonilla! Det är så

Grattis Bonilla! Det är så bra gjort. Inspirerande att läsa i din logg. Efter så många års rökning som vi har gjort, är det verkligen en prestation. Så mycket ska vändas runt i skallen och allt handlar om att bestämma sig. Det finns inget alternativ, den tiden finns liksom inte.
Vet du, jag fick också champix utskrivet, men när jag läst hela bipacksedeln så tänkte jag att "det här vågar inte jag äta"..... Men jag vågade fortsätta röka i ett par år till!
Så roligt att ni nu bägge rökfria kan tuffa runt med husbilen och njuta av livet. Kram till er, Norna.

Grattis finaste

Grattis finaste Bonilla!
Saknar våra "samtal". Hittar inte någon som du igen.
Idag är det mindre förtrolighet, djup och hopp. Känsla för varandra...lite tunn../
Lycklig för din skull! Maken med också...bra jobbat! Yippie yippie. Du är värd allt guld och alla guldår!/ Annie

Tack för hälsningen, Bonilla

Tack för hälsningen, Bonilla och grattis på födelsedagen i efterskott. Du fyllde väl år på Gunilladagen, eller? Hälsning, Gesine

Hej Bonilla och grattis. Min

Hej Bonilla och grattis. Min älskling har också slutat sedan ett halvår tillbaka. Kul att ni köpt en husbil - det har vi också gjort istället för att röka. Ser fram mot premiärturen i vår och sommar. Härligt.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se