Livstecken

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jepp, jag lever. Det var ett tag sen man var här men behovet är verkligen väldigt litet. Rökbegäret kommer ibland trots 420 dagar utan rök. Knepigt det där, man vet aldrig när det slår till. Jag har i alla fall inte märkt något mönster eller att det uppstår vid någon speciell situation. Men det jag vet är att det går över på en minut eller två.

Ville egentligen bara titta in för att se hur det går här. Försök att hjälp varandra, stötta när det är som svårast, berätta om era knep när det är tufft. Jag vet ju själv hur mycket hjälp det gav att sitta här och läsa om andra som fattade exakt vad man gick igenom. Kom igen alla, en timme till, en dag till, en vecka till, en månad till och snart så har ett år gått. Små små steg blir snart till stora kliv!

Kommentarer

Tack för pepp!! Vi går ju

Tack för pepp!! Vi går ju igenom samma sak och ingen förstår mig så bra som ni här på loggen. Min familj peppar förstås men inte på samma sätt. 420 dagar är ju fantastiskt!! Jag tror att vi alltid kommer att få, lite då och då, ett "rökbegär". Jag har hört folk som inte rökt på många år att de ibland kan få tanken att - nu skulle det sitta fint med en cigg - men att tanken försvinner lika snabbt.

Oh grattis till dina 420.

Oh grattis till dina 420. Dagar. Det är fantastiskt jobbat. Du har så rätt i det du skriver.
Och tack för din kommentar
Kramar /L

Hej, Grafikern! Long time no

Hej, Grafikern! Long time no see! Hur går det med "svenska klassikern"? Är du beredd för Vasaloppet? Angående rökideer- dem har jag fortfarande, jag t.o.m. lägger upp planer och scheman ibland hur jag skall leva som tillfällighetsrökare, för att jag hatar ju fortfarande inte cigaretterna, trots att jag vet att de är giftiga etc. Men än har jag inte kommit på det ideala upplägget, så jag låter bli. Har en ny leksak - fitbit. Armband och appen - härlig tidsfördriv. När jag pulsade upp mitt skidspår igår, låg jag på peak i 35 minuter, 25 i cardio. Antingen dålig kondis eller så VAR. det jobbigt, speciellt att spåra i motlut. Ses på din Tvårsdag (senast) Hälsning, Gesine

Grattis till dej som kommit

Grattis till dej som kommit så långt. Jag håller med om allt det du skriver. och det vi verkligen inte skall glömma är ju som du säjer,att när suget sätter in, så är det ju över efter några minuter. Jag förstår att du nu fortsätter på den rökfria vägen. Ha det gott!

Hallå där Grafikern! Höll så

Hallå där Grafikern! Höll så när på att missa dig här. Kul att se att det tuffar på för dig. Ha det fint, Norna.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se