Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

hallå!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej! Jag har bestämt mig för att sluta röka och ska till läkaren idag och snacka om champix då nikotinmedel inte hjälper mig. Någon som har använt sig om champix? Jag tror absolut att det kommer fungera men lite rädd att mitt psyke kommer svika mig hehe. Men idag så gjorde jag något som jag gjort få gånger under mina år som rökare. Jag åt frukost innan jag tog en cigg, morgonciggen är jobbigast för mig! Har även hört något om någon bok här ? Hjälper den?

Kommentarer

Jag vet att jag kanske är

Jag vet att jag kanske är lite tjatig. Men när du ändå är hos läkaren så kan du passa på att fråga om Akupunktur

@PEB kan jag absolut göra,

@PEB kan jag absolut göra, har gått på akupunktur innan och det är verkligen avslappnade. Läkaren tyckte att jag var väl motiverad för att sluta så vi får se om det behövs :)

Glömde bort att svara på bok

Glömde bort att svara på bok frågan. Boken heter äntligen icke rökare, och ja den tycker jag absolut att du skall läsa. Börja så fort som möjligt. För mig och många andra så hjälper den verkligen. En viktig del med att lyckas med att sluta röka är att ändra på hur du tänker om rökning och nikotin

@PEB tack ska jag göra ! :)

@PEB tack ska jag göra ! :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se