Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Jag vill ha en lila vagn!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Åh jag vill också vara med på tåget. Jag vill gärna ha en lila vagn! Jag behöver göra detta i huvudsak för min egen skull (men även mina barns) och lite extra motivation är ju aldrig fel!

Vart bär det av? :-)

Kommentarer

Via diverse jämmerdalar och

Via diverse jämmerdalar och euforiska höjder, odramatiska slätter rakt in i Rökfrilandet. Och som sagt, du kan inte hoppa av när du väl sitter där. Norna har beskrivit resan väldigt bra i en kommentar på min logg. Och sitt inte ensam i din lila vagn - du måste ju ha någon att prata med. Nej, allvar, det lättar trycket om man har lite trevlig sällskap. Ha det så bra. Gesine ( på väg till festen utan festcigg)

OK, din plats är í den lila

OK, din plats är í den lila vagnen. Men som för alla andra är helt OK att vandra runt i tåget och prata med andra resenärer

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se