Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Hej allla och tack

Jag
Ville tacka all som har get mig stöd. Jag tog EJ CIGG , fast jag känner mig så dåligt. Jag vet ej vart ska jag ta vägen. Trodde aldrig att en sådan sak skulle ta på mig så hårt. Men va fan vi skulle fira den 25.9 20-års bröllopsdag. Så ni kan förstå hur det känns. Ni som har varit med om vet ni om det finns på nätet sida där kan man skriva av sig och lätta på trycket som är i brostet. Finns det någon familj rådgivning på nätet eller liknande.
Lika till alla som kämpar kämpa på det är värt det.
Stor kram Aida

Kommentarer

Jag lider verkligen med dig,

Jag lider verkligen med dig, det är som att gå i en kostig dimma. Har du pratat med dina barn än? Dom kanske är så stora så dom redan förstår vad som är på gång.- Gå till Google.se skriv på raden skilsmässa+kris+hjälp, alltså alla orden på raden. Jag gjorde så och det finns massor med olika siter. - Jag önskar jag kunde skicka dig en bild på det jag ser nu, ett silvrigt hav och en rosa fullmåne! Men du finns i mina tankar.- RÖK INTE!!!!!! Det kommer bara att förvärra allt, du är en kämpe!!

Aida, mitt hjärta blöder.

Aida, mitt hjärta blöder. Vad jag vet så kan du gå på familjerådgivning så att säga "live" på egen hand. Har en väninna som varit igenom exakt samma sak, och hennes man försvann från jordens yta. Men hon gick ensam på rådgivning via kommunen, dvs man måste inte vara ett par för att gå dit. Förstår att det är jättetufft nu för dig, förmodligen är du i sorgeperioden, vänta bara till ilskeperioden tar över.... då får du mer kraft. Hoppas att du har väninnor som du kan prata med. Annars så gå in här och skriv utav bara sjutton. Vi stöttar och hjälper dig. så skönt att läsa att du inte föll för nikotinmonstret. tänker på dig jättemycket. kram Laureen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se