Tårta?

Eller hur firar man att det gått 1 år sen sista fimpen krossades på marken?

Nu när jag ser tillbaka på året som passerat kan jag bara konstatera att det var första veckan som var väldigt jobbig. Därefter har jag haft det relativt enkelt trots ett paket om dagen i 29 års tid. Röksuget uppstår fortfarande ganska ofta men är lätt att vifta bort.

Så med detta lilla inlägg vill jag önska lycka till till alla som håller på och slutar. Det blir lättare med tiden så ge inte upp.

Kommentarer

Tack snälla!! Denna gången så

Tack snälla!! Denna gången så kämpar jag inte lika hårt. Jag behöver inte det. Det är så skönt! Jag skämdes så mycket att vara rökare så nu känner jag mig fri... Äntligen! Slipper skämskudden. Såklart jag blir röksugen ibland men jag har kontrollen så jag blir inte ens orolig eller nervös av att jag kanske skulle kunna tänka mig att ta den där äckliga ciggen.
Jag tycker du ska fira stort! Absolut en tårta eller annat gott :) Stort Grattis!!

Hipp hipp Hurra på din

Hipp hipp Hurra på din rökslutarda`! Känslan i att ha gjort ett år rökfritt är rätt go tycker jag. Att inte behöva längre. Jag hoppas du har firat på något sätt och är superstolt. Du har ju gjort en riktigt bra resa med all din träning och tävlingar. Tack förresten för din kommentar och grattis på min logg. Ha det gott, Norna.

Vad nu då? Här firar du

Vad nu då? Här firar du Ettårsdagen och gratulanterna står inte på kö! Tur att jag fick för mig att titta in idag. Att missa detta hade jag aldrig förlåtit mig. Och antagligen inte du heller. GRATTIS!GRATTIS!GRATTIS! Tårta kan jag inte stå till tjänst med - men vad sägs om jättegoda tyska pepparkakor? Lackade med romglasur! Rena kaloribomber men verkligen läckra. Kram, Gesine

Hon glömde ju att säga,

Hon glömde ju att säga, gesine alltså, att nu är du en LYSANDE!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se