Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

73 dagar ikväll...

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Ja, 73 dagar nikotinfritt och jag kan inte förstå varför det har tagit sån tid att komma till beslutet att sluta röka. Väl över de där första dagarna så blir det bättre och bättre allt eftersom. Det gäller att inte tänka den där tanken att man skulle sakna ciggen eller "jag som alltid feströker, hur ska det gå?" eller "det är ju så gott".

Slå bort de tankarna säger jag! Du är inte ett endaste dugg roligare med en cigg i käften på festen. Det smakar vidrigt och luktar ännu värre, det är bara nikotinet som försöker lura dig! Gå inte på det!

Jag jobbar ganska nära folk på mitt extrajobb, och jag kan säga att det luktar verkligen skitäckligt om folk som har rökt även om de frenetiskt tuggar på tuggummi. Riktigt äckligt är det, jag lovar!

Kommentarer

När det gäller det där med

När det gäller det där med beslutet. Det är väl så att man måste samla ihop sig , lida tillräckligt av att röka och sedan sätta ett datum. "Easy Way" sager att det går enklare, men jag är inte så säker.

Jag är glad för dig att du har klarat 73 dagar. Säg mig är det OK för dig nu?

Det funkar bra tycker jag.

Det funkar bra tycker jag. Första dagarna var absolut värst, sedan blev det ganska snabbt lättare tycker jag.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se