Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Om 5 dgr 6 månader

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

HEJ

Allihoppa gamla och nya. Jag har inte hört av mig på jätte längre det var semester si och så, men i alla fall är jag fortfarande rökfri. Fast just nu känner jag så jävla att att ta en cigg av anlädningen att jag ligger i skillmässa just nu. Min kära make har varit otrogen med en gemensam vän. så just nu känner jag mig förjävligt ochkänner så för ciggisar. VI har två barn 18,5 och 14 år gamla harr ej sagt än till barna. själv jag mår piss.

hade bara lust att skriva av sig, vi ska se om jag klarar den kris utan cigg
KRAMIS AIDA

Kommentarer

ALLTSÅ sicken idiot och

ALLTSÅ sicken idiot och ebarmlig knöl, menar förstås din gubbe.
Vad du än gör så låt honom inte förstöra mer än vad han redan har gjort. Om du klarar det så sjujädrar vilken vinst för dig. Och det sägs ju att det inte är i cigarretten det sitter utan i hjärnan. Var nu ego, var duktig och framförallt snäll mot dig själv och barna. Ta en funderare till innan du väljer cig.
DU FIXAR DET ska du se.
Kämpa-kram!

Jag känner med dig i din

Jag känner med dig i din situation och jag förstår verkligen din längtan efter cigaretter nu. Men tänk efter ordentligt, cigaretter löser inga problem, utan ger dig bara fler på halsen. Cigaretten är minsann också otrogen så det förslår och ingenting att lita till när det blåser. Jag hoppas att du har nära och kära som kan vara ett stöd för dig under tiden framöver. Det är människor som kan vara ett stöd - inte cigaretter.

Nej, nej det var mycket

Nej, nej det var mycket tråkigt att höra att du ska skiljas. Var i samma situation när jag var 40 år, det var ett helvete. Mina tankar är hos dig, det ska du vet. Och det är nog många här på siten som också har det. Du är ju veteranen som vi sett upp till. Du har lyckats bli rökfri efter många år låt honom åtminstone inte ta det i från dig! Du vet ju naturligtvis att en cigarett inte löser problem men jag förstår dig precis att det är lätt att tänka så. Enda gången som jag höll på att falla dit igen var vid en familjekris. Var rädd om dig!! Känn alla varma tankar som sänds till dig!

Men kära Aida, det var

Men kära Aida, det var väldigt tråkigt att höra. Men du hade väl problem med din man redan när du började sluta röka har jag för mig. Du måste vara starkare än stark nu för att klara dig igenom detta utan att börja röka, men du har ju varit såååå duktig hela tiden. Ert förhållande blir inte bättre om du börjar röka. Jag vill ge dig tusen tröstkramar så att du orkar med allt utan att börja röka igen. Kram Monica

Hej aida, känner med dig i

Hej aida, känner med dig i den här situationen. men snälla snälla försök att vara stark och inte ge någon glädjen av att du börjar röka igen. Det tjänar inget till, det som är gjort blir inte ogjort av att du röker. Livet blir inte lättare och du kommer bara att känna dig usel. Använd den energin som du fått av rökslutet till att lösa allt på bästa sätt, inte minst för dina barns skull. Sträck på dig och titta på dig själv i en spegel och säg högt, nu djävlar ska jag faktiskt klara av det här och röker näääääääääääääää det gör jag definitivt inte mer. Så det så!!! Lycka till, skickar en massa vibrationstankar till dig genom rymden som ger dig kraft och styrka. Kramar Laureen.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se