Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Hurra, hurra för mig idag!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag klappar mig själv på axeln idag, för nu har jag varit helt nikotinfri i 60 dagar! Tänk va! 60 hela underbara dagar! 3900 kr har jag sparat enligt appen. Det är inte så dåligt alls det ( även om de pengarna inte syns på kontot tyvärr) . Men att slippa fundera på när man kan röka nästa gång eller smussla och smyga med ciggen, alltid ha fickor på kläderna och skämmas för att man luktar illa eller måste gå ifrån sällskapet för att röka. Nej, jag säger bara det! Det är värt de där dagarna av nedstämdhet, ångest, svettningar, yrsel mm Alla dagar i veckan! Jag lovar!!!!
Ha en härlig rökfri och snusfri kväll!!!

Kommentarer

Grattis! Mycket bra jobbat

Grattis!
Mycket bra jobbat och tack för input om hur det är efter 60 dagar.
Bra att få höra hur det känns.
Högaktar dig!

Grattis! Jag blir så peppad

Grattis! Jag blir så peppad av alla här på loggen!! Längtar tills jag är där. 60 dagar! Wow!

Härligt! Den här gången ser

Härligt! Den här gången ser det verkligen ut att hålla i sig! Jag är glad för din skull. Kör på nu så är det snart 100 dagar.

Hurra, hurra för Patricia! Du

Hurra, hurra för Patricia! Du kan verkligen vara supernöjd med dig själv, och allt pekar på att du ska lyckas denna gång. Jag tror du tog det slutgiltiga beslutet när du släppte nikotinet, och sen har det knatat på. Härligt och bra jobbat. Kram, Norna.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se