Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Helg och inget fredagsbloss!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Hej!
Jag är ny här. Hamnade här när jag googlade på det här med abstinensbesvär. Den här veckan har varit tuff. Jag har nikotinplåster som hjälpmedel. Men just nu är de fysiska besvären jobbiga. För mig visar röksuget sig med halsbränna, darrig i kroppen, körigt i magen och frossa. Hade inte de här besvären i början av rökstoppet. Min hjärna försöker övertala mig att nu har jag varit så duktig i snart 5 veckor, nu kan du ta ett bloss som belöning! Börjar få svårt att se vitsen med att vara rökfri. Som det här med att man ser fräschare ut! Vilken bluff! Hyn är glåmig, finnig och jag ser ut att ha åldrats flera år på denna korta tid. Sen känner jag mig ensam, som om en kär vän lämnat mig i sticket.
Men jag vill vara rökfri! Jag vill lägga mina pengar och tid på bättre saker!
Trevlig helg till alla som kämpar mot nikotinet!

Kommentarer

Hej! Jag använder också

Hej! Jag använder också nikotinplåster. Funkar ganska bra för det mesta. Halsbrännan, körig mage frossa mm har lugnat sig för mig men har kvar massa annat jobbigt. Det tar väl lite tid innan man känner sig bra, mycket gift ska ju ut. Jobbigt men vi får kämpa på :)

Lottaj Tack! Så det är inte

Lottaj
Tack!
Så det är inte bara jag som har de symtomen?
Lycka till dig oxå!

Oh nej det är inte bara du.

Oh nej det är inte bara du. Alla får "slutaröka biverkningar" både massor fysiska och även psykiska. ex samlar på sig vatten, förstoppning, gaser, körig i magen, problemhy, trasiga fula naglar, tandköttsproblem, humörsvängningar, deppig,ledsen,arg,dåligt tålamod för att nämna några av alla biverkningar och/eller abstinens som man kan känna man behöver inte få allt, men något får alla. Det är trots allt mycket som ska rensas ut ur kroppen. Jag har och har haft det mesta :( kämpigt men har klarat mig så här långt och har lovat mig själv att fixa det hela vägen. :)

Slutat flera ggr.

Slutat flera ggr. Nikotinplåster nu.Först alla dessa symptom när jag inte tränade. .. men sen rosiga kinder smak stolthet pengar. Nu någon motionsform per dag och mage och humör håller sig bättre i schack. Tänker att nu synliggörs alla gifter och far ut.
Kämpa på och njut av andningen !

Läs hela min blogg, kan jag,

Läs hela min blogg, kan jag, kan alla! Ge dig fan på detta ! Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se