Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Inte så svårt att bita ihop...

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

I jobbsammanhang händer det då och då att jag blir vansinnigt irriterad. Trots att jag slutade jobba på ett ställe för några år sedan så har jag ibland en påtvingad kontakt med stället på ett professionellt plan. Varje gång det händer så blir jag irriterad och lite nedbruten.

För bara några veckor sedan utbröt en ganska kraftig reaktion som lätt skulle ha kunnat ta mig tillbaka till ciggträsket. Men den arbetsplatsen har sabbat så mycket för mig så nöjet att få mig att börja röka igen ska det inte få. Det blir en karamell eller två istället som tröst!

Ha det så bra och ge er inte!

Kommentarer

Just det. Det är ju det det

Just det. Det är ju det det handlar om; att inte ge upp vad som än händer. Heja på Patricia. Den här gången kommer du att fixa det. Kram, Norna.

Bra jobbat Patricia .

Bra jobbat Patricia . Heja,heja :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se