Dag 14 och 15

Igår rökte jag inte.

Hur knäppt kan det bli. Bad en kollega som vet att jag har slutat bjuda på cig. Ja sa hon. Jag tänkte till och vi talade om träning. Kom då säger kollegan. Nej tack jag avstår säger jag. Får en konstig blick med lite beundran i. En annan dum sak jag gjorde..Trots att gymledaren tyckte jag borde lugna mig...Igår körde jag ett cirkelpass typ gym med dotter Vi avslutade med mys i bastun. Dagen efter ett boxpass! Cyklade glad hem och kände hunger. GICK in på kiosken och köpte macka och chokladbit. Det konstiga var att jag inte hade en tanke på cig. Reagerade på mitt val och min reaktion först en timme senare. Läste och Somnade nöjd.
Idag kunde jag knappt gå pga träningsvärk. hehe.Är huvudet dumt får kroppen lida. Trots det har jag hellre träningsvärk än depp pga abstinens och rökhosta pga cig.
Kände mig superpigg i skallen i alla fall.
Virrpannan Annie

Kommentarer

Jätte stort grattis till dig.

Jätte stort grattis till dig. Du klarar det här.Du är ju på god väg, det har du bevisat.nu. Fortsatt lycka till. Ta det bara lite lugnt med träningen. Vi drar vidare i antiröktåget.

Tack hehe underbara Britt.

Tack hehe underbara Britt. Ska försöka byta från reaplan till tåg snart. Känner bara att det är bra att ha strategier och full tupp.
Kram

Full tupp?? Vad ska du med

Full tupp?? Vad ska du med den till? Ha, ha, förlåt mig, jag kunde inte låta bli. Kämpa på nu Annie, du är ju gammal i gemet; den här gången ska du vinna. Kram, Norna.

Ja. Det är ett talesätt vi

Ja. Det är ett talesätt vi har . full tupp istället för fullt upp haha. Lite skratt minskar stressen när det är fullt upp. Smileys går ju inte här och inga tecken. Kram kram och tummen upp. utropstecken.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se