Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Nystart

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Hej har inte skrivit här på länge. Men min resa har varit. Uppehåll och nederlag. Ja ska ge det en chans. Att sluta röka. Från o med imorgon. Plus lite andra laster jag har. Hoppas på det bästa. Mvh

Kommentarer

Hejsan Har också dom tankarna

Hejsan Har också dom tankarna men vill önska dig Lycka Till på resan
Du kommer säkert att klara det

Hej grattis till ditt beslut

Hej grattis till ditt beslut och lycka till! Ett tips angående beroendena är att ta en sak i taget. Att känna sig någorlunda säker i sitt ena stopp innan man fortsätter med nästa. (Kan iofs kanske bero på vad man har för beroenden) Kram o vad du än gör, ge inte upp utan fortsätt kämpa!

Lycka till!

Lycka till!

Härligt en kompis på vägen!

Härligt
en kompis på vägen!

Hej alla ni som beslutat er

Hej alla ni som beslutat er för att försöka sluta röka. Håller alla tummar för att ni skall lyckas. Själv gör jag mitt första försök efter 60 år. Konsumtionen av cigarretter har succesivt ökat genom åren och är nu uppe i ett paket om dagen. Idag har jag varit rökfri i exakt en vecka, drog mitt sista halsbloss just på söndagkvällen. Det har gått förvånansvärt bra hittills. Inga plåster eller tuggummin. Bara sockerfri Läkerol. Önska även ni mej lycka till!
Rolfen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se