Grymt stolt över mig själv

Humör nu: Mycket bra.

I lördags blev jag äntligen klar med min Dalslandsklassiker. 57 km MTB-cykling, 55 km paddling och så i lördags var det 13 km terränglöpning som avslutade hela klassikern. Jag vann inte och fick inte heller världens bästa tider men jag har genomfört det och det var allt jag önskade. För 14 månader sen var detta helt otänkbart. Då satt jag fortfarande hemma i soffan och spelade tv-spel, drack 2-3 flaskor vin varje helg och rökte minst ett paket cig om dagen. Jag har 50 dagar kvar till årsdagen av min rökfrihet och det blir inga som helst problem att klara.

Så ge inte upp även om det är jobbigt, till slut är det så lätt att inte röka att man knappt tänker på att man en gång varit rökare.

Kommentarer

STORT grattis till dig :) så

STORT grattis till dig :) så duktig du är

Wow sicken förändring! Jag

Wow sicken förändring! Jag kan bara gratulera! :)

KLAPPKLAPPKLAPP!!!!!!! Det

KLAPPKLAPPKLAPP!!!!!!! Det där skall föreställa stora applåder. Jag är helt mållös och full av beundran att du har kommit i mål. Där ser man vad man kan åstadkomma med vilja och träning, Det gäller även rökfriheten. Du lägger väl inte av med träningen nu, eller? Annars kan man undra, vart alla pigga, målmedvetna människorna har tagit vägen. Ute och springer, antagligen.

Nej Gesine, jag lägger inte

Nej Gesine, jag lägger inte av med träningen. Jag har tidigare sagt att jag får börja röka igen när jag inte har några tävlingar kvar. Alltså kunde jag börjat röka i lördags kväll. Men det jag gjorde var att bestämma mig för att genomföra en Svensk Klassiker 2017. Så nu måste jag träna och hålla mig rökfri i två år till =)

Fantastisk ide'! Då har du ju

Fantastisk ide'! Då har du ju mycket att se fram emot. Skall genast googla på "svensk klassiker".

Superbra jobbat! Ett riktigt

Superbra jobbat! Ett riktigt stort GRATTIS! Det kan bara rulla på nu. Norna.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se