Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Sjuk

Igår rökte jag 3 cigarretter.
Nikotinsug nu: Mycket lite .

Idag känner jag mig väldigt sjuk. Ont i halsen, feber och har sovit mest hela dagen. I morse släppte jag ut hästarna, sen gick jag och la mig. Lunchade vid 13, därefter somnade jag igen till kl 15.45. Hästarna får vila idag. Har hjälp i stallet idag som tur är. Jag orkar inte göra i ordning allt själv (åtminstone inte utan paus varannan minut haha). Nu ska jag snart ta in mina föl och unghästar. Resten tar en vän in senare ikväll.

Måste bara säga att det är verkligen underbart att bli sjuk nu precis när jag bestämt mig att sluta röka. Vem vill sitta och röka när man har så ont i halsen så det skär? Vem orkar gå upp och röka när man helst bara vill sova? Nej precis det orkar man inte :D Så det är verkligen perfekt dethär!

Kommentarer

Vad praktiskt! Då kan du sova

Vad praktiskt! Då kan du sova bort en del tid!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se