Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

15 månader 10 530 inte rökta cigg!!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag är det 15 månader sedan jag slutade röka! Jag har inte rökt 10 530!!!! Cigg, vilken summa! 23 831 kr rikare!! Vilken belöning! Visst jag har ökat i vikt, men vad sjutton kan jag sluta röka, så kan jag gå ner i vikt! När jag bestämde mig för att sluta röka, så sa jag till mig själv, detta kommer du INTE att fixa! Du kommer inte att kunna sluta sluta!!! Vilken kick det blev, att utmana sig själv, och här är jag nu idag, inte ett enda bloss på 15 månader! Jag tänker inte ens på rökningen idag, och om jag skulle göra det, så plockar jag fram, den där vidriga tiden, i början, när jag slutade och den vill jag aldrig gör om! Så utmana er själva! Kämpa på ni är bäst och ni kommer att lyckas!

Kommentarer

Grattis!!!!!!

Grattis!!!!!!

Tack!

Tack!

Hej, Nitro! Nu startar vi

Hej, Nitro! Nu startar vi rökfria hösten nr2. Jag kollar runt här och letar efter bekanta. Nu har jag hittat dig! Ha det så bra! Kram, Gesine

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se