Nu firar vi!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej alla kämpar!

Jag vill titta in här på denna speciella dag. Det är nämligen som så att jag firar 1 år som rökfri, just idag. Att det har gått ett helt år känns ganska så sjukt för mig. Jag trodde aldrig att jag skulle klara det! Men nu sitter jag här, 1 år senare, med blommor bredvid mig, 20 000kr rikare än vad jag var då och inte minst en mycket friskare kropp.

Jag vill bara säga till alla er som kämpar mot abstinensen: Det går över! Fortsätt att tro på er själva, för snart så sitter ni där, 1 år senare. Det går om ni bara vill! Tro på er själva, för jag tror på er! Fira varenda liten vinst! Om ni klarar att stå emot just den där cigaretten, om ni varit rökfria en vecka. Ni är så himla duktiga som bara hittat hit och funderar över att sluta röka.

Jag hoppas att allas resa går lika bra som min och att jag får se årsinlägg från er! :-)

Jag önskar er alla en otroligt fin helg nu!

Kommentarer

Jättemycket Grattis till ett

Jättemycket Grattis till ett helt är!
Har själv inte mycket att komma med - ett nästan tre månaders uppehåll som sprack... Är i alla fall inte helt tillbaka i mitt gamla rökarliv (ca 20 om dan) - röker 3 cigg om dagen, tar lite nikotinmedel och knapprar ingefära för resten! Så är det för mig just nu... Hoppet om att lyckas finns dock kvar - tack för att du tittar in och bevisar att det går att bli rök/nikotinfri!

Grattis! Vad härligt!

Grattis! Vad härligt!

Grattis till 1-årsdagen. Nu

Grattis till 1-årsdagen. Nu är vi fler som lyckats med det första året. Coolt.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se