Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

74

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra.

Jag gick på en riktigt snabb och ca 7 km lång promenad igår kväll. Ikväll är det gympa så då blir det antagligen någon promenad till. Det släppte loss många spänningar. Satsar på en rejält snabb promenad varje kväll när jag kommit hem för att hålla ordning på vikten och att det är muskler som väger, inte fett!

Idag på morgonen (nu) har resan till studieorten börjat och det är väldigt stridigt i min hjärna ... Att åka till studieorten innebär rökning enligt min lilla hjärna än så länge! Ska släcka ut det fenomenet som är betingat!
Ha en bra dag!!!

Kommentarer

Motionen gör gott så klart.

Motionen gör gott så klart. Försöker själv få in lite rutin på morgnarna nu, med en och annan cykeltur, som jag hoppas ska följa med mig in i hösten.
Du är så ihärdig i ditt rökstopp. Du har ju skrivit nästan varje dag, så läs din egen logg när det kniper. Släpp inte taget nu, bara för att skolan börjat igen. Att röka finns inte på kartan, du har ju slutat, eller hur?
Jag upplever en grej, som kanske har med hypnosen att göra, vet inte, men det är som att det finns en transparant rullgardin mellan mig och den som röker. Jag ser rökandet, känner lukten, (som fortfarande är god?!) men det är inte för mig längre. Jag har slutat och "that`s it". Kan inte förklara det bättre. Jag går ju gärna med ut, men det är för pausen, sällskapet etc.
Kanske du kan använda den bilden, visualisera den genomskinliga rullgardinen. Folk röker, det är upp till var och en, men du har slutat. PUNKT!
Lycka till med studierna! Kram, Norna.

Tack Norna för dina

Tack Norna för dina reflektioner och din bild där!! Mycket bra tankar där! Jag håller ut o emot! Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se