Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

10 veckor (70 dygn)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Haft några dagar då jag känt att jag haft ångest och jag har vaknat lite nedstämd, med mer negativa tankar. Jag har sovit mer eller mindre som jag ska, alltså längre än till 4 utan att kunna somna om som det var tidigare. Men då blir jag mer nedstämd. Så nu är frågan om det handlar om att jag är ledig, och sover mer och att detta inte ger mig glädje eller om det påverkar något negativt. Eller inte ger den positiva effekten. Jag tror att det handlar om dopamin och möjligen serotonin som jag tidigare har nämnt. En sak är klar. Om jag så mycket som skulle röka ett bloss just nu skulle det vara för lite och jag vet att jag skulle fortsätta. Därför fuskas ingenting. Här har vi en skillnad från tidigare rökstopp. Jag vägrar att röka och har alla smarta svar för att inte röka.

Jag ska klara det!

Det är dags att fira:
70 dygn!!!
10 VECKOR!!!
YEY!

Kommentarer

Hejs svejs! Bra tänk, ge inte

Hejs svejs!

Bra tänk, ge inte upp!
För mig vände det efter drygt 6 mån., dvs jag mådde bra igen och kände mig psykiskt stark, skön känsla, trodde ett tag att det aldrig skulle vända, så håll ut!!!
Nu är det 8 mån. om två veckor, mitt 3- åriga särbo förhållande har tagit slut och jag känner mig återigen tom och nedstämd, men cigaretter hjälper inte...., bara att harva vidare i det så kallade "livet", underbart!

Kram, kram! :)

Verkar som att det är många

Verkar som att det är många här nu mig inkluderad som har det lite motigt just nu... Men det är bara att kämpa på! Bra jobbat! Stort Grattis till dig! :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se