Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Sextioförsta

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det är sextioförsta dygnet nu ... Jag tycker nog att det känns ganska mycket bättre nu än vad jag kände mig när jag gick in i fyrtioförsta ... vad jag vill säga med det är att "det blir bättre". Livet i sig självt är ju en berg och dalbana. Jag tror att vi när vi har slutat röka tenderar att skylla alla negativa/jobbiga stunder på att vi inte längre röker. Men det är ju inte alls säkert att det jobbiga just nu, är för att jag inte har rökt. Det hade faktiskt kunnat vara jobbigt just nu även om jag aldrig hade rökt ... eller om jag aldrig hade slutat röka.

Trodde igår att jag skulle skriva mer i det inlägg jag skrev, men det blev inte så. Börjar uppleva ett lägre eget behov av att skriva här, men känner att jag nog bör hålla mig här ändå. Kanske kan mina tankar (när jag har några) hjälpa någon ... (förhoppningsvis inte stjälpa) eller ... inte ... men jag tror det är bäst att skriva och läsa här ett tag till.

Kommentarer

juntro! Det skulle vara trist

juntro!
Det skulle vara trist om du "försvann"! Det är lärorikt och kul att läsa ALLA funderingar/tankar - och rätt som det är kommer såna guldkorn som kan vara räddningen för en som ligger lite illa till en dag... Så jag säger som du sa till mig - skriv emellanåt men det behöver ju inte vara så intensivt! Ibland är det ju svårt att skriva nåt nytt - känns som man upprepar sig! men rätt som det är kommer skrivlusten tillbaka...
kram "nu"

Så ÄR det ju att vi som

Så ÄR det ju att vi som försöker stå emot Mr Cigg, att vi skyller ALLT på rökningen när livet suger!! Tar man sig en funderare så var ju inte livet alltid rosenrött som rökare heller - tvärtom!!
Jag är inne här ibland och kollar lite, men förmodligen finns det perioder då man mår bättre av att kanske inte vara här hela tiden - hoppas ingen missförstår mej nu - men det blir ibland FÖR mycket fokusering på sin rökfriresa och man behöver pausa ibland!!
Jag tror man känner själv i vilka perioder man behöver vara mer eller mindre här......väl kämpat av dej!! kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se