Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Sextionde dygnet inleds

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det 60:e dygnet inleds och det slutförs imorgon bitti 9.00. Med 59 dygn bakom mig är ett dygn ingenting egentligen men det förutsätter ändock ett eget val av mig själv att: Idag tänker jag inte röka, idag köps inga cig, idag röker jag inte. Idag väljer jag att inte röka!!

Det är en helt okej dag om än lite vilsen. Helger är jag ju ledig, men jag har nu måndag i hjärnan och borde således vara på jobbet. Men jag är ledig!! Alltså lite vilsen. ;-) Kommer säkert att skriva mer i detta inlägg under dagen. Vill bara att det i så fall ska vara givande. Så jag ska fortsätta tänka över denna dag! ;-)

Kommentarer

Du har nu makten över

Du har nu makten över nikotinmonstret. Bra jobbat. Det är inspirerande. Själv får jag köra: Den här timmen väljer jag att inte röka. Har dock ett abstinensbesvär i halsen som sitter och säger...Jag MÅSTE ha en cig...Men nix. Den här timmen väljer jag att INTE röka.

Eilah: Ibland får man använda

Eilah: Ibland får man använda "Denna minut tänker jag inte röka". Minuter blir till timmar och timmar till dagar som blir till veckor och som blir till månader. Bra jobbat!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se