Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

femtionionde

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Lite frustration i kroppen och tankar i "knoppen"! Men inte en tanke på att vika ned mig för de tankar som ibland kan flyga förbi om att röka. Det beror på att jag har bestämt mig för det! Problemet är att beslut är färskvara och om man sänker garden för mycket och för fort kan fel beslut fattas!

Ja ... Jag fortsätter hålla ut, men är inte kaxig ... ett rökstopp för ganska exakt 10 år sedan ... var jag rökfri i nio månader (utan att vara gravid). Jag vet att fel beslut kan fattas när som helst även efter lång tid!!!!

Kommentarer

Hej! Jag har väl lite

Hej!
Jag har väl lite skrivabstinens - för nu blev det rätt intensivt med skrivandet!
Håller fullständigt med dig om att beslut är färskvara - eller jag kanske har lärt mig det nu, vet att jag skrev till dig nån gång att jag var så säker så jag behövde minsann inte tänka efter varje morgon - där har jag fått ändra mig. Tänker nu börja morgonen med att fatta det beslutet annars kommer jag nog att trilla dit ganska snart! Och kaxig känner inte heller jag mig - att börja med nikosprayen hade jag kanske inte gjort om jag väntat till dagen efter med att köpa - men jag hittade (!) en som jag köpt för ganska länge sen. Ja, det kanske var ett sånt förhastat felbeslut ...
Nu sänker vi inte garden - vi tänker först och handlar sen efter vår motivation och våra egentliga beslut!!!
kram

skriv så mycket du behöver

skriv så mycket du behöver och vill!!! Saknat dina små inlägg o kommentarer!

: ) Tack!

: ) Tack!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se