Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

8 veckor!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det är 8 veckor sedan i morse som jag slutade röka. Jag slutade röka på midsommaraftonsmorgonen. Det var fredagen den första veckan av mitt sommarjobb. Nu är det fredag den sista veckan av mitt sommarjobb och jag är ledig i drygt två veckor. Dagen till ära köpte min man fyra vetelängder och kom med till jobbet så att jag kunde bjuda. :)

Nu har alltså ledigheten påbörjats och jag har som rökare haft en benägenhet att röka mer när jag är ledig. Detta har oroat mig, men just nu är jag inte orolig. Det är jag som bestämmer, inte cigaretter.

Avslutade eftermiddagen med att ta mig iväg till en frissa för att klippa mig och bjöd sedan ut familjen på mat ute. Alla valde pizza. :)

Kommentarer

Grattis till 8 veckor. Du

Grattis till 8 veckor. Du fixar detta galant. Lycka till med skolstarten!

Grattis! Härligt inspirerande

Grattis! Härligt inspirerande inlägg. Tänk att man kan fira in semestern rökfri! Leva utan stressen a abstinens och sen skuld för att man röker. Grattis.

Jag är övertygad om att det

Jag är övertygad om att det kommer att gå vägen! Du är superduktig tycker jag... Har ju följt dig ända sen midsommarafton och även läst dina tidigare inlägg - bra jobbat!
kram "nuelleraldrig"

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se