7 / sju/seven/sieben/sept/CEMb MÅNADER!!!!!!!! 12.jan - 12.aug

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jajamensan ! Jag klarade 7 månader UTAN cigg och nu känner jag att jag är en icke-rökare , jag kommer aldrig att röka mer!!!!! Men jag är inte dum , jag vet skulle jag nånsin ta den ENA igen då åker jag fast!!!! Så för min del är det färdig rökt!!!!!!
Och att sluta röka (trots att det suuuuuuuuuuger,hihihi) är det bästa som har hänt mig,aldrig mått bättre!!!!!
Skulle jag någonsin bli röksugen igen ( tom det är borta nu!!!!!!!!!!!) då kommer jag att läsa här,min blogg,Lottas blogg och många andras( GRATTIS gumman till dig också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 ) för att en sak är säker,ALDRIG vill jag gå igenom den första rökfria tiden igen!!!!!!!!!!!
Vikten......tänk TOM DEN är på väg att ordna sig! Började med att gå med mina stavar,nu kan jag jogga (trots dåliga skor,förlåt Monica har fortfarande inte hunnit köpa nya) plus att jag började cykla!!
Så alla där ute STÅ UT,KÄMPA,kan jag kan ni!!!!!!!!!!!!!!!!
Och tänk att det behövdes att bli rökfri för att lära känna 3 underbara tjejer!!!!
TACK LOTTA;MONICA OCH LISELOTT,NI ÄR BARA BÄST;SKULLE ALDRIG KLARAT DET UTAN ER!!!(Förlåt att jag skrika igen Monica,asg) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
PS : Nu ska vi planera......

Tack ni alla andra här på sidan,ni är guld värda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tack för att ni finns!

Kommentarer

GRATTIS!!!! :) :)

GRATTIS!!!! :) :) :) :)

Många grattis från mig

Många grattis från mig också!

GRATTIS tjejer!!! vad vi har

GRATTIS tjejer!!! vad vi har kämpat allihop!! Vi får helt enkelt ta varann i hand i en ringdans och skrika högt hur himla duktiga vi är!! du har väl tränat köksdansen, städdansen, skurdansen, tvättdansen, och du Tokfia glöm inte vicka ordentligt på höfterna. TACK kära du för att du alltid funnits för mig när det har spökat i huvudet på mig, tack för att alla här har suttit och hållt handen på min axel och att jag fått tänka på er alla här istället för hur svårt det är att sluta, idag är jag/vi fria!!!!!!! stora kramar till er ALLA! och Grattis än en gång till alla era månader!!/Liselott

Stort grattis till 7

Stort grattis till 7 månader.
Det måste vara en härlig känsla att ha kommit så långt.

Snyggt jobbat

sort grattis till 7 månader

sort grattis till 7 månader utan rökning!! ^^ verkligen bra jobbat att du lyckades sluta efter så många år!!
hoppas att det håller nu också!! återigen, mycket bra jobbat!!
och alla andra ni som har slutat, mkt bra jobb!!!

kramar!!

Men jag skriker GRATTIS

Men jag skriker GRATTIS TOKFIA OCH LOTTA det har ni gjort jättebra och skall fortsätta med det. Men vi är alla duktiga som klarar det här. Men vännen skor är väldigt viktigt att ha rätt när man tränar, men om du cyklar är det väl ok. Jag har promenerat med en väninna i en timme samt cyklat till och från henne och motion det är nog viktigt om man inte ska rulla fram.
Jag är sååååå himla tacksam för att ni fanns här när jag tyckte att allt var skit och ni peppade mig. Det är så härligt att fått lära känna er och veta att yes vi är faktiskt rökfria och kommer aldrig att röka igen. Jag har rökt i 50 år samt snusat och rökt de senaste 10 åren och har nu klarat 6 månader, det är jättestort.
Tack också Alf för din stöttning när det var som kämpigast och att du håller ekan torr tills Liselott och jag kommer ner till dig, hi hi.
Kämpa alla det blir bara ättre och bättre och pepkramar till alla från Monica

Ett stort GRATTIS till dina

Ett stort GRATTIS till dina 7 månader bra jobbat du är jätteduktig.
En stor bukett med underbara blommar till dig.
PeppKramar Tittan

Vilken underbar läsning,

Vilken underbar läsning, ett gigantiskt GRATTIS till dig från mig!!!!! 7 Månader utan ett enda bloss, FANTASTISKT TOKFIA, Jag förstår om du känner dig som en icke-rökare.....
Jag är helt enig med dig om att ett enda bloss och det är åt tjottahejti alltihopa. Njut nu av din dag och din bragd. och jag hoppas att du flyger in här emellanåt, vi behöver besök av en tokfia då och då!!!!!
och nääääääääääääääääääääääääääääääääää röker gör vi verkligen inte!!! kram Laureen

Ja vad ska man säga?? HELT

Ja vad ska man säga??
HELT FANTASTISKT!!!
Vad skönt det måste vara att ha varit rökfri så länge, jag ska också komma dit!!!
GRATTIS och KRAM

Min Tokfia... min anti

Min Tokfia... min anti tvilling rök själ.... Grattis !!!! vi klara det...... och det tack vare alla här.... å helenet e till baka igen.... monica , liselotte tack för att i finns å alla andra paula å alla.... Kramar Lotta

Jättegrattis Tokfia! Du är

Jättegrattis Tokfia!
Du är värd allt gott, och jag är jätteglad för din skull - vilken prestation! Jag har verkligen fått ett gäng goda förebilder - du, Jane, Lotta m fl.
Många kramar
Lena

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se