Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Fyrtionde dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Jag är ofantligt trött, men det har jag nog anledning till.

Idag har jag varit i närheten av rökare vid några tillfällen under förmiddagen - men det luktar inte nämnvärt frestande. Bra. Det är många som är trötta nu ... jag tror att det påverkar att det ju inte är den mest soliga sommaren. Den är ganska grå och trist. Åtminstone där jag bor.

Jag har inga större diskussioner för eller mot cigarett-tankarna. De kommer och de går och jag engagerar mig inte i dem. Det krävs träning för att släppa tanken vidare utan att diskutera, insikten om att diskussionerna i min hjärna bara gör det jobbigare och därför släpper jag taget. Det har tagit många gångers rökstopp, många års försök innan jag har lyckats med det. Det är en skillnad mellan tidigare rökstopp och detta.

Kommentarer

Hej juntro! Håller med om

Hej juntro!
Håller med om trötthet och solbrist!
Funderar på ditt förhållningssätt till röktankarna - efter gårdagens vurpa behöver jag tänka till. Det där med diskuterande hit och dit slutade ju med att röktanken "vann" - diskussionen i mitt huvud var så jäkla jobbig /tröttsam! Har du nåt tips på hur jag, som du skrev, ska kunna släppa tanken och låta det bara flyta förbi...
"nu "

Önskar också tips att bara

Önskar också tips att bara släppa röktankarna och låta dem segla iväg...Kram!

Ska försöka formulera

Ska försöka formulera någonting som blir begripligt och ger en bild av hur jag gör. Återkommer om det ...

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se