33e dygnet ... :-)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Godmorgon!!

Igår hade jag en sådan där dag då jag bara visste att jag "aldrig kommer att röka mer". Idag vaknade jag med den där pyrande känslan av att en cigarett skulle lugna ned mig ganska bra ... Jag vet ju bättre och kommer absolut inte att röka men visst är det väl underligt att en dag med visst självförtroende följs av en inledning på nästa dag som påminner om hur tidigt i rökstoppet jag ännu är!!!?

Det är morgon igen och jag är vaken tidigt av någon anåedning. Vaknade och var bara pigg. Så jag tänker gå till jobbet och skriva lite.

Kommentarer

Hej! Hur går dagen -

Hej!
Hur går dagen - fortsätter den som den började eller har det lugnat sig?
För mig som är på den åttonde nikotinfria dagen är dom där dalarna / topparna skitjobbiga. Ena stunden känns allt ok, skönt att slippa röka osv. Nästa stund är det tvärtom, kanske inte så röksugen men allt känns pest och pina... Blir helt slut av detta!
Hoppas din dag har blivit bra nu! Och, ja det är bara att inse att detta kommer att ta tid och kraft...
33 dagar är ändå superbra - heja dig!

Dagen fortsatte bättre! ;-)

Dagen fortsatte bättre! ;-) Tack för omtanken och frågan! Kram
Jag har till och med lyckats gå på promenad och lätt ofrivilligt gå tillsammans med rökare som naturligtvis rökte och det berörde mig inte ens. Jao ... jag tror jag är ganska stark i mitt ickerökande.

spam-spärrad .... men

spam-spärrad .... men ickerökare och rökfri och har firat både 34e dygnet och födelsedag idag.

Hej! Grattis till både

Hej!
Grattis till både födelsedag och 34 rökfria dagar!
Ja, man får ju vara på sin vakt, när tankar om att en cigarett kan hjälpa något, kommer. Då gäller det att stålsätta sig och inte "låta sig luras". Det är ju lite upp och ned ganska länge, innan det blir lugnare.. men sen blir det ju bättre!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se