Tolfte dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Igår var en ganska tuff dag som rökfri av okänd anledning. Det var lite diffust varför det blev så svårt egentligen, men så kan det vara. Idag på morgonen går jag in på det tolfte dygnet. Det känns ju desto bättre. :-) Inatt har jag sovit vettigt utan att vakna varje timme vilket känns skönt. Jag ska snart knyta på mig skorna och dra iväg till jobbet för dagens arbete. Ska bli roligt idag också! :-)

(uppdaterar nog detta upplägg i eftermiddag/kväll)

Kommentarer

12 dagar, bra kämpat! Snart

12 dagar, bra kämpat! Snart är det 2 veckor, i början är det jobbigast sen blir det bättre så du har ju kommit en bit på vägen. Vips så går det en dag utan att du ens tänkt på cigaretter :)

Varje jobbig rökfri stund kan

Varje jobbig rökfri stund kan vändas till styrka. När man klarar sig igenom svårigheter utan cig förstår man att man kan komma igenom fler rökfria situationer utan giftpinnar. Det är motiverande. Man skapar förtroende för sig själv igen. Lägger inte sin trygghet i cigaretter. Det här fixar vi.

Tack för peppkommentarerna

Tack för peppkommentarerna ... Eilah ... jag känner igen mig i det du skriver ... just om att det går att vända till en styrka och att det är motiverande.

12 dagar, härligt och bra

12 dagar, härligt och bra gjort. :) Vi håller väl ihop? Hej hej!

örnfjädern: Du får helt

örnfjädern: Du får helt enkelt jaga mig ;-) Jag drar med mig dig ;-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se