Det kryper i kroppen

Humör nu: Varken bra eller dåligt.

Tredje dagen utan nicotin. Enligt min app så är all nikotin ute ur kroppen nu.

Jag har som myrkryp i hela kroppen. Blir galen snart

Kommentarer

Hej Jessie! Fy tusan vad

Hej Jessie! Fy tusan vad jobbigt. Läste bak i dina inlägg. Läste att du slutat helt med ers? Kanske bättre med ytterligare nertrappning. Jag har snart 6 mån utan cig men allt känns botten.

Hej! Tror inte att mer

Hej!
Tror inte att mer nikotin hjälpmedel skulle funka. Är ju egentligen bara att förlänga processen :-)

Skiten ska ur kroppen och kroppen ska vänja sig av med det. Jobbigt i stunden. En promenad hjälpte.

Hej Jessica! Det låter

Hej Jessica!
Det låter jättejobbigt men det kanske är så att det tar längre tid än tre dagar? Ge det lite mer tid, du vill ju bli av med plåstren snabbt och har ju varit jätteduktig med att trappa ner.
Kanske det kan bli på det viset med myror i kroppen då?
Jag har ju inte kommit lika långt så jag har ingen egen erfarenhet av detta, kämpar fortfarande med att klara mig på ett mellanplåster - tredje dagen - känns inget vidare ännu. Har inte gett upp - fjärde dagen kanske blir bra eller femte. Det verkar vara olika för alla!
Ge dig inte riktigt ännu, om du står ut!
Hälsningar "nuelleraldrig"
Läste ditt sista inlägg - tuffing -jag tror du klarar det!!!

Hej Jessie! Jag vet att det

Hej Jessie! Jag vet att det förlänger, men tänkte om det var kris och du har ju varit van att ta ersättning. Bra att det ordnade sig!
Om du läser det jag skrivit idag ser du att jag inte heller tagit ersättning. Min make sa när han sluta att då får jag ju sluta 2 ggr.
Vi är bra! I alla fall du!

Heja, heja Jessie! Häng i nu.

Heja, heja Jessie! Häng i nu. Med flera dagars nikotinfrihet nu, vore det väl dumt att inte fortsätta på inslagen väg. Det ÄR jättejobbigt och just därför gäller det ju att ta sig framåt. Om du kan så ge dig ut i naturen, få massor med motion och tillåt dig vara lite gaalen. Jag pratade och sjöng för träden, körde mina mantran, lät tårarna rinna, åt choklad, drack te på lugnande örter, bl.a. johannesört, och det hjälpte något.

För mig var detta en stor drivkraft, att ju längre bort från sista ciggen,(och nikotinet), desto knasigare skulle det ju vara att spoliera detta. Lycka till, Norna.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se