Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Midsommar pepp

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Glad midsommar på alla er som har slutat röka håll i håll fast vid ert beslut.
enda sättet. att bli rökfri är att ha en stor påse tålamod med sig självoch alla lustigheter som poppar upp i huvudet,allt från ilska, tårar svettningar o den där irritationen över att inget rullar ... det går över ...Allt går över

puss på er alla o en glad Midsommar

Kommentarer

Tack, härligt att höra från

Tack, härligt att höra från en "gamling ".Vi nya behöver allt stöd vi kan få! Gäller i alla fall mig som bara är på dag 18 av mitt nya rökfria liv. Det är kämpigt värre men det finns mycket tröst och tips på bloggen och alla kommentarer...
Hälsningar "nu "

Glad midsommar Jånna! Ser

Glad midsommar Jånna! Ser fram emot att ta mig förbi denna tuffa period som jag har framför mig nu. Tack för att ni som varit med ett tag skickar ett par värmande ord till oss nya. :)

Hej Jånnapånna och tack för

Hej Jånnapånna och tack för midsommarpepp! En stor påse tålamod; den tycker jag om. Tillit och tålamod. Det är det som krävs när man ska sluta röka. Kram, Norna.

Om 111 dagar är du en GIGANT

Om 111 dagar är du en GIGANT med dina 1000 rökfria dagar. Glöm inte att fira!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se