1 År!!!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag har jag varit rökfri i 1 ÅR!!! Helt underbart! Jag är så stolt, och mår så mycket bättre!!! Resan har varit skakig, vissa stunder, (läs gärna i min blog), men det har gått, att komma vidare. Visst jag känner mig inte säker ännu, och visst jag längtar efter en cigg! Men nej, jag vill inte röka, jag vill inte ner i det träsket igen! Så till er som är i början av resan, säger jag kämpa på det är verkligen värt att vara rökfri, alla timmar på dygnet, alla dagar i veckan, hela året! Lycka till och kämpa på! Trevlig sommar.

Kommentarer

Grattis, Nitro! Nu är du en

Grattis, Nitro! Nu är du en LYSANDE som alla vi andra som höll till på loggen förra året. Ja, det var tider, det, när alla kände alla och kommenterade flitigt hos varandra. Skall vi satsa på att bli GIGANTER? 1000 dagar borde vi väl klara av trots alla frestelser. Själv har jag ju "bara" 418 dagar kvar. Tack för din kommentar hos mig, jag kände mig riktigt rörd, så därför loggade jag in mig igen, trots att jag hade bestämt mig att varken läsa eller skriva något mera. Tur att jag hade lite mera karaktär när det gällde att inte falla tillbaka till rökningen igen. Jag kanske borde hitta på en slags pokal för loggfrihet i ett år, 2 år, 1000 dagar. Ha en skön sommar. Kram, Gesine

Tack Gesine! Pokal för

Tack Gesine! Pokal för bloggfrihet haha, den var bra! Klart att vi ska bli giganter!!! Jag loggen var härlig förra året, så mycket stöd och erfarenhet, kloka ord och peppning, det var då. Vilken tur att jag fick ta del av allt det. Så nu återkommer jag vid 400 dagar. Kram till dig!

Stort GRATTIS där Nitro, till

Stort GRATTIS där Nitro, till ett år! Tänk att det går. Tiden är vår bäste vän i detta, säger jag gång efter annan. Står själv snart på 8 månader, vilket jag knappt fattar själv. Det ingen trodde skulle kunna gå, men......Ja, det gick.
Det där med LYSANDAR... nu måste jag blanda in Gesine här. Är de ditt påfund? Det här är lite kul, för det är väl ett tiotal år sen jag började göra mina Lys Andar, (obs hur jag skriver med mellanslag), i handgjort papper i form av en strut, med en liten halogenlampa, eller en vikvariant med glasburk för värmeljus. ----snart är jag också en sån, Lys Ande----
Ha det fint! Norna.

Ja tänka sig.. ett år.

Ja tänka sig.. ett år. Fantastiskt stort grattis!

Bara 7 månader kvar tills jag själv passerar station "365 dagar", men innan dess är det ju station "1/1 2016" som gäller. :)

Antar dock att detta år inte varit helt utan plågor för dig heller. Mina 5 första månader har verkligen varit en stor berg-och-dal-bana.. ska bli intressant att se hur de kommande 7 månaderna blir..

Åter igen, stort grattis till att ha nått station "365 dagar"! :))

/PH

Grattis nitro05 till 1 år.

Grattis nitro05 till 1 år. Grymt bra jobbat. Hoppas du får en underbar sommar med allt vad du uppskattar. Kram Skorpan

Tack för era värmande och

Tack för era värmande och stödjande ord. Önskar er alla ett stort "Kämpa" ni är bäst! Trevlig sommar och ta hand om er!

Grattis nitro. Dagarna går

Grattis nitro. Dagarna går och jag närmar mig också. Helt otroligt fantastiskt egentligen. Snyggt jobbat och bra duckat. Ha en fortsatt skön sommar.

Grattis i efterskott! :) Jag

Grattis i efterskott! :) Jag kämpade ju på då ... men sedan gick det undan i oktober november någon gång. :/ Men nu är jag "på banan" igen! GRATTIS!!

nitro05 - ja denna gång tror

nitro05 - ja denna gång tror jag faktiskt att det håller! :-) Vet inte riktigt varför jag tror det - bara har en känsla av det.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se