Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

943 dagar...

...sen jag första gången loggade in här och slutade röka. Mitt mål på 1000 dagar närmar sig snabbt. Målet gjordes för lääänge sen bara för att ha en sporre. Idag behövs inte målen längre för jag har inte haft ett enda återfall sedan den morgonen jag bara skulle se vad som hände om jag inte tog dagens första cigg.

Vill bara säga hej till alla kämpar där ute!!

Kommentarer

Så härligt uppmuntrande att

Så härligt uppmuntrande att läsa - hoppas det kommer att bli så lätt för mig också. Nu genomlider jag dag 6 o det känns väl sådär eller ganska jobbigt om jag ska vara ärlig! Inte bara rökstoppet utan en massa annat skit med. Det var iallafall befriande att läsa från dig o kanske finns det hopp för mig med..

Jätte duktigt ju! Du ger oss

Jätte duktigt ju! Du ger oss andra kämpar glöd. Vill se dig skriva 1000 dagar. Stor siffra de.
:)

Hej, smajly, så här i

Hej, smajly, så här i förbifarten till 1000- dagsdagen. Själv har jag bara drygt hälften, 575, skall heja på dig när du är i mål - längre än så kan man inte komma,
Trevlig sommar! Hälsning, Gesine

Suveränt! Tack för den,

Suveränt! Tack för den, Norna.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se