Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

6:e dagen!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Dag 6, och jag åkte på ett riktigt onödigt bakslag. Som däremot visade sig vara positivt! Fram till igår kväll har jag mått riktigt dåligt. Dåligt humör, lättirriterad, tårfyllda ögon konstant osv. Det är en sorg för mig att säga hejdå till rökningen som alltid funnits där för mig.Jag pratade med en vän igår när det var som värst. Efter det samtalet var det dåliga Måendet som bortblåst! Jag mådde toppen! Samma sak hela dagen idag! Hennes tips var att ändra sina tankar. Hon sa att jag har makten över mina egna tankar och hon har så rätt!

Hursomhelst, storstädade idag, och under soffan låg den! En cigarett! Typiskt va? Jag dammsugaren sällan under soffan, och så gör jag det idag och under soffan ligger en cig sedan jag vet inte hur länge. Det positiva var att jag inte kände något sug, jag borde ha brutit av den direkt, men la den åt sidan och fortsatte städningen. 3 timmar senare fick jag för mig att jag skulle testa, bara för att se... Och det fick jag fan för!! Det var inte gott, jag slängde den efter halva, och nu har jag grym huvudvärk!! Jag har inte haft huvudvärk en enda dag sen jag slutade vilket jag förväntade mig, och så får jag det efter att ha dragit några helt meningslösa bloss! Så, att jag rökte var faktiskt positivt. Nu fick jag bevisat att det inte är så jävla gott, så nästa gång jag tänker på det ska jag komma ihåg detta!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se