Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dag 1!!!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Första dagen har gått oväntat bra!! Endast tre stycken zonnic munhålepåse eller vad det nu heter. Och 0 cigaretter!!!

Rökningen har endast gjort sig påmind på grund av mina rutiner, inte för röksuget. Har vissa stunder på dagen som jag alltid röker. Efter frukosten, vid telefonsamtal, efter skolan, efter träning(!?!??), efter mat och innan jag hår och lägger mig. Det har varit på rutin idag att, nu har jag ätit färdigt så nu tar jag en cig. Och sen... Nähepp det kunde jag inte göra.

Känner aningen tomhet just nu. Vad gör man då man inte röker? Efter maten? Efter träning? När man pratar i telefon? Märker verkligen nu hur styrd jag har varit av cigaretter i mitt liv!

MEN hur som helst, första dagen avklarad och det har gått bra! (Förutom att jag tagit zonnic då.. Känns lite som att man fuskar eftersom jag fortfarande håller uppe mitt nikotinberoende. Hade säkert känts tusen gånger värre om jag inte hade haft dem!) men efter att ha rökt i princip varje dag, flera gånger om dagen i 10 år är jag jävligt glad!!

Kommentarer

Grattis till ett bra beslut

Grattis till ett bra beslut och slå inte på dig själv för att du använder hjälpmedel. Vi är alla olika och det absolut viktigaste är att du inte röker. Visst har du rätt i att du upprätthåller beroendet men det kan du ta itu med när du brutit vanan.
Heja på nu och håll ut bara!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se