våren är här

Härligt det låter när jag ser att Gesin gått två mil. Har själv inte kommit igång med att träna och att röra på mig, när jag började bli piggare efter infarkten hann jag träna ett par pass och sedan kom influensan :(. Influensan håller mig i ett strypgrepp, är nu inne på andra veckan. Jag känner mig som en riktig surkärring när rökare kommer nära mig, för nu ger sig astman också tillkänna. Dessutom som grädde på moset så har poĺlenhelvetet starta också. Härligt med vår, så inihelvete INTE.

Kommentarer

Ja du.. är det inte det ena

Ja du.. är det inte det ena så är det något annat. :)

Själv är jag inte allergiker vad jag vet om, om man nu inte kan bli det också av att sluta röka?
Har varit lite tung över bröstet under en period nu, och lite dåligt flås.. gör pollen sånt? :)

Kram!

/PH

Usch, fy och tvi!!! Vad jag

Usch, fy och tvi!!!
Vad jag lider med alla Er astmatiker och allergiker, förstår att våren blir ett litet h-vete....., men om man nu ska våga försöka vara lite positiv i tankarna, så blir väl iallafall astman bättre och så också immunförsvaret som triggas vid allergin, i.o.m att du är suveränt duktigt som har tagit steget att sluta röka!!!
Kanske inte märker någon skillnad i år, men nästa vår kan nog bli betydligt bättre :))

Hoppas att du inte spyr på mina glada tillrop, hade knappt varken kunnat eller velat läsa så hurtfriska saker för en vecka sen, men det känns som om man går från klarhet till klarhet hela tiden, och rätt var det är så hamnar man i en svacka igen. Inget kul alls!
Men, som alla skriver, det är bara att kämpa på!

Krya på dig!

Hej min rökfria vän ! Inte

Hej min rökfria vän ! Inte visste jag att du fått en infarkt ...hualigen stackars dig ,och sen flunsan på det ....nu är det verkligen synd om dig och jag hoppas du fort kryar på dig <3.... Även jag har astma och pollenallergi och fibromyalgi ,så när jag fick flunsan i julas kände jag mig väldigt ynklig ,mådde skit rent ut sagt ,men till slut vände det och krafterna kom tillbaka ,säkert mycket fortare nu sen rökstoppet och på sjukhuset fick jag fort hjälp och det kändes sååå bra att säga att jag röker inte :) Jag älskar våren och solen (trots allergi) älskar när jag kan ta djupa andetag ,det är inte alltid det går men mycket oftare nu som rökfri :) Träning i all ära ,men bli för gisse namn riktigt frisk först ...Många varma styrkekramar från mig till dig /bonilla

Finns ingen chans att jag

Finns ingen chans att jag skulle ta ett bloss nu, känns som man håller på kvävas när någon kommer nära med röken. När någon rökare sätter sig brev en på pendel och tunnelbana måste jag flytta på mig för det luktar så femdjävligt, sur fimp och utandning luktar ruttet. Så har vi gått omkring och luktat bland våra medmänniskor, jag skäms så in i he...ete bara av tanken.
Jag satsar nu på att bli fri influensan, allergin får jag lov att acceptera, även om jag tycker det har varit nog mycket nu.
Men bonilla det är skönt att kunna säga hur länge man varit rökfri när man hamnar på sjukhus.
Jag får nu tänka att jag hade haft kraftigare influensa, astma och allergi om jag hade rökt. Var bara lite trött och grinig när jag skrev inlägget.

Hej igen ! Precis som du så

Hej igen ! Precis som du så tycker jag också att det luktar förfärligt när man kommer bredvid någon som nyss rökt ,tycker också att det är så äckligt när dom tar en halstablett efter för att dölja lukten ......det va precis det jag gjorde :( ..Nä du alla förbaskade år vi levt med tobaken ,alla pengar vi lagt ut på skiten :( Tittar jag bakåt kan jag få ångest ju på vad jag gjort med min hälsa och alla nära och kära som fått utstå lukten av gammal fimp från mig :( NEJ VI TITTAR FRAMÅT NU !!! Vi är nu rökfria och jag tror att vare sig du eller jag kommer att börja röka igen . Vi får leva med lite krämpor och dagarna kommer att gå både upp och ner precis som det gjorde när vi rökte , men vi är fria från nikotinen nu :)) Det är STORT vi klarade det ...Hurra !! .. Krya nu på dig och ta det lugnt med träningen ett tag ...Kram /bonilla

Sänder dig en liten

Sänder dig en liten vårhälsning - årets första snödroppsbukett med en och annan krokus insprängd - och önskar dig allt gott, framför allt att influensan försvinner, resten ordnar du själv, det är jag säker på. Krya på dig! Kram, Gesine.

Hej på er! Kikade in en sväng

Hej på er! Kikade in en sväng och fick se två "kändisar" ( du o Bonilla) vad roligt att se att ni också är rökfria och mår ganska bra, förutom influensa o pollen. Hoppas du kryar på dej snart igen så att du kan se det fina o positiva med våren o ljuset som kommit tillbaka. Önskar er allt gott, kram

Tack alla, idag är första

Tack alla, idag är första dagen som jag mår hyfsat bra. Är på väg till jobbet men tycker att folk skulle behöva tänka på sin omgivning lite mer. Många luktar som jag föreställer mig att det luktar på en bordell. Så efter att mått strålande på morgonen så mår jag hyfsat nu, astman gör sig påmind av pollen och då gör alla lukterna det ännu värre. :(

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se