GRATTIS TOKFIA OCH LOTTA!!!!!!!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

200 dagar!!! Ni är ju kanon duktiga tjejer!! Stora kramar från mig till er/Liselott

Kommentarer

ja här har vi två

ja här har vi två jätteduktiga tjejer, dessvärre/dessbättre är det 2 veckor och 6 dagar resp 2 veckor och 3 dagar sen de var inne här.... av det kan man då dra en slutsats: de känner att de är på den säkra sidan och flyger obehindrat omkring i sin rökfria värld. Så skönt, förmodligen tänker de inte rökartankar ens en gång i veckan.... jag har märkt det själv att den enda gången jag tänker på cigg och rökning är när jag loggar in här.... eller när någon frågar mig om hur det går. t ex i kväll, jag har varit på inköp och sen bjöd tjejerna ut på middag och vi har suttit och pratat halva natten, då frågar en av tjejerna om jag ska ut och röka....?? nä men snälla du det är ju ganska länge sen jag slutade..... va??? oj så bra osv osv. Kul när andra blir glada av ens framgångar. och jag propagerar verkligen för den här loggen, jag hade aldrig, aldrig, aldrig lyckats utan det här "skrivhålet", så låt oss ha lotta och tokfia som förebilder, och en dag kan vi också flyga iväg fritt, utan att riskera en kraschlandning... Kram på alla, de som varit rökfria en timme och de som klarat 200 dagar. Laureen

Tack så jätte mycket

Tack så jätte mycket Liselott!!!! Puss på dig!!!!!!

Hej Laureen, ja du,jag

Hej Laureen,
ja du,jag flyger faktiskt obehindrat men det beror nog också på att jag hade massvis att göra och inte haft tid att tänka på röksug eller cig!!!!!! Men trots detta är jag verkligen en icke-rökare nu,det är färdig rökt och alla som läser det här..... DET GÅR ATT SLUTA RÖKA!!!!!!!!!!!! Oavsett vilket helvete man måste gå igenom men det går att sluta!!!! Och som jag sa förut....jag skriver inte mycket längre dvs kommenterar men jag brukar gå in här och läsa.....den här sidan är bara bäst!
Så du ser Laurren,du blir nog aldrig av med mig! ;-)
Och som du skrev Laureen,nu blir det andra bullar nu ska jag med ta itu med min vikt,kunde jag sluta röka kan jag förändra min kropp,vill inte bara säga banta och så ska det bli!!!!!!!!
Kram

Jag stämmer in i ett stort

Jag stämmer in i ett stort GRATTIS!!!

Ja verkligen Grattis till

Ja verkligen Grattis till två tjejer som gjort att jag klarade mig genom den svåra tiden. Tack tjejer och Grattis. Nu klarar jag mig också utan att gå in och skriva av mig. Lite sug har jag kvar men det är överkomligt.
Kram till er alla som kämpar mot monstret från Monica

du skrev: Hej!! och

du skrev:
Hej!! och välkommen hit! Du ska få se att det går bra! Det är tufft de första dagarna men det blir bättre och bättre eftersom, så förbered dig noga och skriv och läs här, glöm inte bort att det faktiskt är olika lång maratonsträcka vi har innan vi har hittat rätt dag och rätt motivation, så försök att inte ta ut resultatet i föväg, och du misslyckas inte vi har bara olika prövotider. Jag har ramlat och prövat att sluta att röka många gånger och det är även nu tuffa dagar ibland men det går och jag har tagit hjälp av champix och denna blogg och det går att sluta!! Lycka till nu och kämpa på peppiskram/Liselott

svar:
Hej! tack så mycket för peppandet :) ja, jag ska klara av det här! nu har jag ju andra som är i samma sitts, så man kan stötta varandra=)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se