Jag blev verkligen full i skratt

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

när jag såg hur Millis som en liten bandhund satt igång alla som skulle sluta röka idag. Bra gjort Millis, du peppar och styr som bara den, trots hjärnskakning.
Idag har vi haft en helt underbar dag. Min syster och hennes man solade och badade med oss ganska länge. Men jag har ju begåvats med ett shoppingfreak till syster och hon är dessutom gift med en dylik. När de åkte från oss skulle de ner på stan.............jag sa till min man, de måste vara de ENDA turisterna i hela stan (det var minst 30 gr varmt) .... men ok de håller ju samhället igång. När de åkt låg vi kvar i solstolarna och bara slöade. sen hade jag ett par uppgifter, typ revisorn:skulle skriva under bokslutet. och hade beställt fotvård 16.00 och det var så skönt och nu har jag dessutom väldigt fina röda tånaglar.
Så här skulle vi alla ha det när vi har det som sämst.
Kämpa vidare brudar, det är ingen som gör oss rökfria, det måste vi göra själva och vi kommer dessutom att klara det, GALANT. Just nu undrar jag bara vad Monica, Alf och Tokfia har för sig, long time no see......... och näääääääääääääääää, vi andra, vi röker inte. Kramar Laureen

Kommentarer

Jag är nog en styrande och

Jag är nog en styrande och ställande person och nu tar jag ju det lugnt så då har jag tid att vara här mycket. Vad härligt det låter med din semester, bada, sola, sköta fötterna. När jag jobbade gick jag regelbundet på fotvård, tyckte det var så himla härligt. Fötterna var lena som små bebisfötter sen. -Du skriver så sant det här om att man måste ha en strategi när man slutar röka. Jag hade det också, det innebar bland annat ett låååångt funderande om hur och när. Det är nog så att många slutar röka lite på vinst och förlust, går det så går det. Men det gör det inte som vi vet. Att jag lyckats beror ju naturligtvis på Champix men även att jag har varit fullständigt bestämd, övertygad, hallstarrig om att ett testbloss törs jag aldrig ta!- I dag ska vi ut på sjön. Ryggen är nästan smärtfri, ingen huvudvärk. Visserligen är jag lite ostadig på benen fortfarande men det går över med träning. När jag opererat skallen trodde läkaren att jag nog aldrig skulle kunna cykla igen. Men envis som en liten röd gris, med cykelhjälm och efter några lätta vurpor klarade jag det. Oj, vad stolt jag var när jag kom tillbaka på kontroll och kunde berätta det.- Ni har inte fått getinginvasion i Halland? Pratade med äldsta sonen som bor i närheten av Stenungsund.Dom skulle ta en pcinic och kvällsdopp på Tjörn men var tvugna att åka därifrån pga. alla getingar. Om du visste vad sönerna har skällt på mig efter jag ramlade. Ha en fortsatt skön semester och visst är vi bra som INTE RÖKER!!

Det är mycket möjligt att

Det är mycket möjligt att du är en styrande och ställande person Millis, men i så fall är det verkligen i en positiv bemärkelse. Jag tror/vet att du har stora ledande egenskaper, det märks om man säger så. Jag tror inte att ett "kravlöst" samhälle är det bästa, utan att vissa människor tycker det är ok att ha krav på sig, själv är jag sådan att jag får mest gjort när det brinner i knuten, min bästa lärare på gymnasiet var den som egentligen ställde orimliga krav på en. hon hette Lektor Mabel Hellicius. den du......
Just nu har min man och jag spelat en omgång TP, jag hoppas att du köpt det nya spelet. Vi vann var sin gång och det är så himla kul, ikväll har jag lärt mig att Bohuslän har knubbsälen som "djur", att Timbuktu sjunger låten "alla vill till himlen men ingen vill dö", och en massa annat oväsentligt vetande..... på lördag får vi nya gäster, och då djäklar ska vi slå dem så att det stänker om det...... fast det blir säkert tjejer mot killar, så inte är det någon hjälp från den här kvällen..
ha det jättebra millis och vi hörs, kram laureen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se