Mer bakslag...

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket lite .

I går rökte jag ingenting. Men i morse blev allt för mycket. Kl 05 på morgonen köpte jag cigaretter på vägen hem. Allt kändes bara så hopplöst. Det gör det nu oxå... Vet ju att jag inte vill röka egentligen. Men jag vet inte.. Jag straffar mig själv kanske. Klara jag inte annat hur ska jag då klara av att sluta röka?

Kommentarer

Har du någon

Har du någon slutarökasköterska du kan prata med? Du verkar ha det jobbigt nu. Men kom i håg att den rätta stunden att sluta röka kommer aldrig, det är bara att ta den stunden.

Hanna, när jag läser din

Hanna, när jag läser din logg, och jag har läst hela, så ser jag att du måste få proffs hjälp. Som millis säger en slutarökasköterska, ring vårdcentralen eller slutarökalinjen. På något sätt bör du starta om, du har viljan, du har kunskapen men du saknar strategin som jag ser det. Du har klarat dig jättebra men fuskat lite då och lite då, och det håller inte. så ta en nystart, och börja om, från scratch och du ska se att det blir mycket enklare, just nu har du bara dåligt samvete åt alla håll och kanter, och det lär inte hjälpa dig i din kamp att sluta. Du behöver sätta ett nytt slutdatum och förbereda dig för det, ta det lugnt, du hinner med att göra det i din takt. Stort lycka till och hör av dig och berätta hur det går, men som sagt, ta hjälp. Kram Laureen

men ååååå! men vet du

men ååååå! men vet du det kan vara så där elendigt när man ska bryta en vana, och det är ju ett gift och ett beroende du ska göra dig av med oxå. Det är inte så lätt. Jag minns inte om du åt champix för isåfall ska du ha en slutarökasköterska, om inte tala med slutarökalinjen!!!! de är proffs! du skriver att du inte klarar annat, jag är helt övertygad att du klarar många många saker och du skriver ju här och det är både modigt och trevligt gjort! Du kommer att klara av att sluta röka när du är redo och det är du som måste känna det. Ge inte upp utan fortsätt skriv här och massor av peppiskramar från Liselott

Jag förstår precis. Jag är

Jag förstår precis. Jag är nästan där hela tiden. och jag har precis varit där hela tiden.
Det är därför jag fortsatt, och fortsatt.... Leta reda på din målbild, skriv ner pRECIS hur du vill vara. Skryt och ta i och gör en helt uppförstorad bild av den du vill vara.

Jag ska göra det nu. Vi ska dit!

Strunta i det förgångna. Okej det här hände, men nu jäklar!!!!!!!
Jag har tagit hjälp av allt; sluta röka linjen, den här bloggen, vänner, familj, tuggummi, plåster (fast de ramlar bara av så det var bara dag1). Jag funtar på meditation och laser också. Och ja allt. ALLT!
Och mitt i detta... funtar jag på cigg. Hela tiden.
För jag är beroende av drogen tobak.
KRAM!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se