dag 1234

Har gått och väntat på att få skriva den rubriken. Dagarna rullar på. Just nu har jag inget sug efter giftpinnen. Varje dag är en vinst, unna er själva att bli vinnare. Finns så mycket negativt med att fortsätta röka, inte minst hälsomässigt. Lycka till alla som är i början på er resa.

Kommentarer

Grattis!! Längtar tills jag

Grattis!!

Längtar tills jag också nått den milstolpen.. men har ju en bit kvar. :)

Mvh,

/PH

Wow, häftigt!!!! Det är mer

Wow, häftigt!!!!

Det är mer än 3 år det, vad blir nästa mål?? Nördade lite med miniräknaren, dag 12345 är kanske lite väl långt fram, dryga 30 år.

Läste en tänkvärd rad idag, "Kom i håg att du inte tyckte om att röka, det var därför du slutade. Du tycker om att vara icke-rökare."

Stort GRATTIS och fortsatt lycka till!!!

Jag ligger ju mer än 2. ÅR

Jag ligger ju mer än 2. ÅR efter dig. Hur kan jag då gnälla efter bara ett år, nej, jag får fan skärpa upp mig så att jag inte tappar dig ur siktet. Skall jag klara dina 1234 dagar har jag inte råd att gnälla redan nu. Men jag börjar ana vad det är som hindrar dig från att överge oss. Och tur är det, för att jag har insett att jag behöver loggen ett bra tag till, om inte annat för att inte glömma vad som väntar mig om jag släpper taget, precis som du skrev åt mig en gång. Då fattade jag inte riktigt, men nu gör jag det. Nästa anhalt 1.1.2016, inte förhandlingsbart och sedan får vi se. Kram, Gesine

Helt rätt jag vill inte

Helt rätt jag vill inte glömma vad och var jag varit, jag vill inte återgå till att bli en rökande rökare. Behöver påminnelse om vart jag inte vill igen. Det som jag tycker är viktigt är att man inte får ta det för självklart, då skulle jag riskera att få för mig att testa (för hur svårt kan det vara?)
Kram

Du kan verkligen hissa

Du kan verkligen hissa flaggan i topp och vara stolt o glad. Stort grattis och tack för att du är där framme och hejar på oss som har långt kvar. Ikapp kommer vi ju inte, men väl längre bort ifrån vår sista cigarett.

Stort grattis! Ja, loggen är

Stort grattis! Ja, loggen är bra att ha minsann, tror att man behöver alla kloka och varma människor här inne lääänge till...
Kul att du delar med dig!
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se